Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kell eljegyzési party?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell eljegyzési party?

Figyelt kérdés

Nem elég a kettesben romantikusan megtartott lánykérés? Romantikusan térdel kérdez válaszolok, utána meg megemlítjük a rokonságnak, hogy összeházasodunk, és csak a lagzinak kerítünk nagy feneket.

Vagy ilyenkor is illik összeboronálni az amúgy nem igazán kijövős családokat egy ebéd vacsi szendvicsezés... erejére?

Én nem akarnék ilyesmit, jöbban tetszene a kettesben vagy két és felesben(kisfiunkkal) megejtett lánykérés.

2010. jan. 25. 16:29
1 2 3
 11/21 anonim válasza:

Nem attól lesz jobb vagy rosszabb a kapcsolat,hogy milyen az eljegyzés vagy akár egy lagzi.Ha igazán szereti egymást két ember,akkor ügy ünnepli az ilyent ahogy a szíve diktálja.

Az exemmel volt eljegyzési buli.Előnye és hátránya is volt,mint mindennek az életben.

Ha a mostani párommal lánykérésre kerülne a sor jobb szeretném ha romantikus keretek között zajlani,felhajtás nélkül.

Bárhogy is lesz,sok boldogságot nektek! :-)

2010. jan. 25. 17:56
 12/21 anonim válasza:

Nekem már volt, ott volt a család, meg mindenki.

Hidd el bőven elegek vagytok ketten. Ez a TI emléketek, nem kell party meg mi egymás, maradjon meg romantikusan és kettesben.

2010. jan. 25. 17:56
 13/21 anonim ***** válasza:

a 16:45-ös vagyok

Többen írtátok, hogy az eljegyzés ma már nem divat. Manapság sajnos már a házasság is kezd kimenni a divatból. Pedig az, hogy két ember szereti egymást, s kitart egymás mellett jóban - rosszban, nem divat kérdése, s még csak nem is üres beszéd. Tény, hogy a szokások megváltoztak, de próbálja meg mindenki a maga képére formálni a szokásokat. Mindenki maga tudja, neki mi a fontos.

Szerintem fontos, hogy legyen eljegyzés, még ha az nem jár is felhajtással, partyval. Legyen emlékezetes, meghitt. Az esküvőről ugyanez a véleményem. Ne mások emlékezzenek rá sokáig, hanem a pár.( s igen, akár még a 40.házassági évfordulón is)

2010. jan. 25. 18:47
 14/21 anonim ***** válasza:

Abszolút felesleges pénzkidobás és hacacáré. Két eljegyzésem is volt :) igen az első esetében az esküvő előtt mentünk szét.

Szóval egyiknél sem volt semmi. Szépen kiválasztottuk a gyűrűket, elmentünk vacsizni, stb kettesben. A szülőknek pedig bejelentettük, hogy össze akarunk házasodni és kész :D (Második anyósom majd kitért a hitéből a felháborodástól, hogy nem tudott róla előre, ráadásul a gyűrűválasztásnál sem volt ott) :D :D :D

2010. jan. 25. 19:53
 15/21 anonim ***** válasza:
ennyi felesleges pmzed van?
2010. jan. 26. 08:01
 16/21 A kérdező kommentje:

Ezt az ennyi felesleges pénzed van-ot nem értem?!!!! Ki beszélt itt olyasmiről, ami ennyi felesleges pénzt igényel.

Egy vagy két kérdéssel alattam kérdezték, hogy ma lesz az eljegyzésem..., és az ugrott be, hogy ezek szerint a romantikus letérdelős leszel a feleségem nem igazán illő, de mivel nem akarok ebből felhajtást, hogy jajjj meggyűrűznek, kényszeredetten ülni a családok között, és hallgatni az """éljen az ifju pár"""" gratulációkat, megkérdeztem, kell-e, mert ha KÉNE, akkor a legminimálisabb valamit megszervezném:S

De így, hogy ez nem kötelező nem is lesz semmi party, majd az esküvőn lehet partyzni.

2010. jan. 26. 11:04
 17/21 anonim ***** válasza:

A nálunk szűk családi ebéd volt (szülők, testvérek), otthon, anyukám főzött. De ők nem ismerték előtte a párom családját (hirtelen jött a lánykérés) és nagy a távolság. Jól sikerült.

Ha hasonló a helyzet és a szülők szeretnék megismerni egymást, hasonló megoldást tudok javasolni. Ha nincs rá igény, akkor elég kettesben. Nem derült ki egyértelműen, de ha a 2 család nem jön ki, vagy a te családod nem jön ki idegenekkel, akkor fölösleges a balhé, nem tartozol nekik semmivel.

2010. febr. 5. 10:13
 18/21 anonim ***** válasza:
nálunk volt egy kétszemélyes lánykérés gyűrűvel, aztán elmondtuk a szüleinknek h eljegyeztük egymást. most az esküvő közeledtével lesz egy nálunk (lányos háznál) tartott eljegyzési ebéd, ahol ünnepélyesen felhúzzuk a bal kezünkre a karikagyűrűt. Csak a szűk család lesz ott, szülők, testvérek meg mi. Nem értem, mi ebben a pénzkidobás, semmivel sem több egy szimpla vendégségnél, a karikagyűrűt meg úgyis meg "kell" venni az esküvőre. Ezen az ebéden meg lehet beszélni az esküvő technikai részleteit, kiosztani a feladatokat, megegyezni az esküvői menüben, stb.
2010. febr. 8. 21:05
 19/21 anonim ***** válasza:

Mindenki maga tudja mire van pénze. Ha ismeritek a családtagok habitusát, kitalálható könnyen, jó ötlet vagy nem?

Mindkettő fontos pont az életünkbe, de ez a kettőtök dolga. Nem a parti sikerén múlik hogy jól döntöttetek mikor ezt a döntést meghoztátok. Az meg valóban gyakori, hogy pletyka tárgya ilyenkor az ember. ( az egyik nagymama akkor halt meg mikor már együtt voltunk. az apósnak tették a testvérei a megjegyzést : ilyen pici nőt választott a fiad.. Hát többek között ezért se kértem a nagy hajcihőt, az após szerette volna. de úgy hogy a tesójait, családjait meghívja, én az apám tesójait már nem. erre mondtam az apám testvérei ugyan úgy rokonom, mint a maga testvérei a fiának. aztán tudomásul vette és nem volt semmi, de hát pénze se volt, nem tudom miért akarta volna a lagzit?? )

Nincs karika gyűrünk azóta se. Kimaradt, mert fordítva történt minden. 1,5 évi együttélés után megszületett a lányunk. Sikerült lakást venni, és külön költözni a szülőktől. Az volt a fontosabb nem a gyűrű. Az esküvőn már közel 4 hónapos volt a lányunk, nem volt idő puccra. Elmentünk kb 12 3 taxival az esküvőre, és vissza haza a vőlegény szülei lakásába. Ebéd 2 fogás. Aztán kicsi beszélgetés, és mindenki haza ment. A legszükebb család. Azóta is együtt vagyunk több mint 20 év. és nincs gyűrű se.

A lányomék be se jelentették hogy eljegyzik egymást.

Csak a gyűrűt láttam az ujján. Rossz érzés volt hogy kihagytak minket szülőket ebből.

Valamin összeszólalkoztunk a lánnyal. mérgembe azt mondtam kb így hangzott : Az se érdekel ha nélkülünk mentek az esküvűre!

Fájni fog ha ebből is kihagynak, de ez van. Mindkettő nagykorú, nem szólhatok bele, és nem is akarok.

2010. febr. 22. 21:26
 20/21 anonim válasza:
Hát egy legény bucsú biztos
2010. jún. 14. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!