Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kell eljegyzési party?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell eljegyzési party?

Figyelt kérdés

Nem elég a kettesben romantikusan megtartott lánykérés? Romantikusan térdel kérdez válaszolok, utána meg megemlítjük a rokonságnak, hogy összeházasodunk, és csak a lagzinak kerítünk nagy feneket.

Vagy ilyenkor is illik összeboronálni az amúgy nem igazán kijövős családokat egy ebéd vacsi szendvicsezés... erejére?

Én nem akarnék ilyesmit, jöbban tetszene a kettesben vagy két és felesben(kisfiunkkal) megejtett lánykérés.

2010. jan. 25. 16:29
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne ehhez bárki más? Nem mindenki tart eljegyzést, nem kötelező. Ez csak mostanában lett akkora divat.
2010. jan. 25. 16:33
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is felesleges, arra majd ott lesz a lakodalom...:)

Nekünk biztosan nem lesz! Sokkal emlékezetesebb kettesben, esetleg szűk családdal..

2010. jan. 25. 16:37
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy csinálja, ahogyan neki a legjobb. Ugyan nekem ebben még nincs tapasztalatom, de ismerőseim között volt, akik a hagyományoshoz ragaszkodtak ( fiú és szülei elmentek a lányos házhoz), de volt, akik a közös nyaraláson felhúzták egymás ujjára a gyűrűt és csak itthon mondták meg. Ez rajtatok múlik, hogy ti hogyan szeretnétek. Lehet, hogy meghittebb kettesben (két és felesben)

Sok boldogságot!

2010. jan. 25. 16:45
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

dehogy kell.

ez is csak magamutogatás lenne.

nekünk nem is volt semmi, csak felhúztuk a gyűrűket, mikor végre megkaptuk őket a boltban...

az utcán:) jó volt az is.

2010. jan. 25. 16:51
 5/21 anonim ***** válasza:
Semmi nem kell, csak amit TI szeretnétek.
2010. jan. 25. 16:57
 6/21 anonim ***** válasza:

Hogyne kellene, lehetőleg valentin napján! :)

Dehogy kell. Az kell, amit ti szeretnétek.

2010. jan. 25. 17:16
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Az eljegyzés nem mai divat,hanem igen régi.Azért volt a lányos háznál ebéd,hogy a fiatalok szülei megismerjék egymást.Ez a lakzi előkészítése miatt is jó volt.

De nem kötelező az eljegyzési ebéd,ahogy a lakodalom sem az.

Sokan rájöttek már,hogy a nagy felhajtás csak felesleges pénzkidobás,és csak a pletykálkodóknak szól.A pénzt sokkal jobb helyre is lehet költeni,mint az eszem-iszomra,főleg ha nem gazdag a család.Több olyan fiatalpárt ismerek,ahol az esküvőn csak a tanuk,és esetleg a legszűkebb család volt ott.Egyik-másik helyen még vacsora sem volt utána.Szerinten ők tették okosan.A házasság sikere nem a nagy felhajtástól függ.

2010. jan. 25. 17:16
 8/21 anonim ***** válasza:
Dehogy kell, magánügy. Inkább a 40-dik házassági évfordulót kéne megünnepeltetni másokkal. Az már teljesítmény.
2010. jan. 25. 17:41
 9/21 anonim ***** válasza:
Én eddig akárhány ilyen "bulin" voltam, az nyomott hangulatú volt, és esküvő sem lett belőle. Ezen élmények előtt is feleslegesnek tartottam, mostmeg már pláne.
2010. jan. 25. 17:44
 10/21 anonim ***** válasza:

Én csinálnék egy ebédet, révén, h a szüleink a távolság miatt még nem ismerik egymást. De semmi felhajtás, csak szülök+testvérek+nagyszzülők. Szerintem ebben nincs semmi magamutogatás.

De természetesen nem kell. Manapság a hagyományok már nem diktálnak.

2010. jan. 25. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!