Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kell eljegyzési party?
Nem elég a kettesben romantikusan megtartott lánykérés? Romantikusan térdel kérdez válaszolok, utána meg megemlítjük a rokonságnak, hogy összeházasodunk, és csak a lagzinak kerítünk nagy feneket.
Vagy ilyenkor is illik összeboronálni az amúgy nem igazán kijövős családokat egy ebéd vacsi szendvicsezés... erejére?
Én nem akarnék ilyesmit, jöbban tetszene a kettesben vagy két és felesben(kisfiunkkal) megejtett lánykérés.
Szerintem is felesleges, arra majd ott lesz a lakodalom...:)
Nekünk biztosan nem lesz! Sokkal emlékezetesebb kettesben, esetleg szűk családdal..
Mindenki úgy csinálja, ahogyan neki a legjobb. Ugyan nekem ebben még nincs tapasztalatom, de ismerőseim között volt, akik a hagyományoshoz ragaszkodtak ( fiú és szülei elmentek a lányos házhoz), de volt, akik a közös nyaraláson felhúzták egymás ujjára a gyűrűt és csak itthon mondták meg. Ez rajtatok múlik, hogy ti hogyan szeretnétek. Lehet, hogy meghittebb kettesben (két és felesben)
Sok boldogságot!
dehogy kell.
ez is csak magamutogatás lenne.
nekünk nem is volt semmi, csak felhúztuk a gyűrűket, mikor végre megkaptuk őket a boltban...
az utcán:) jó volt az is.
Hogyne kellene, lehetőleg valentin napján! :)
Dehogy kell. Az kell, amit ti szeretnétek.
Az eljegyzés nem mai divat,hanem igen régi.Azért volt a lányos háznál ebéd,hogy a fiatalok szülei megismerjék egymást.Ez a lakzi előkészítése miatt is jó volt.
De nem kötelező az eljegyzési ebéd,ahogy a lakodalom sem az.
Sokan rájöttek már,hogy a nagy felhajtás csak felesleges pénzkidobás,és csak a pletykálkodóknak szól.A pénzt sokkal jobb helyre is lehet költeni,mint az eszem-iszomra,főleg ha nem gazdag a család.Több olyan fiatalpárt ismerek,ahol az esküvőn csak a tanuk,és esetleg a legszűkebb család volt ott.Egyik-másik helyen még vacsora sem volt utána.Szerinten ők tették okosan.A házasság sikere nem a nagy felhajtástól függ.
Én csinálnék egy ebédet, révén, h a szüleink a távolság miatt még nem ismerik egymást. De semmi felhajtás, csak szülök+testvérek+nagyszzülők. Szerintem ebben nincs semmi magamutogatás.
De természetesen nem kell. Manapság a hagyományok már nem diktálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!