Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
igen
szep,egyszeru, elegans,megis kulonleges.
Nekem nagyon tetszik.A vőlegényem ezzel is bizonyította,hogy mennyire ismer.Az egyszerű,letisztult,szolid,de mégis elegáns dolgok tetszenek.Ez pont ilyen.Engem boldoggá tett vele! :)
Az egyik válaszoló kérdezte,igen gyémánt a berakás,és fehérarany a gyűrű.
A kérdést azért tettem fel,mert sok ismerősnek,és barátnak nem tetszik.Nem rosszallóan,csak őszintén megmondták,hogy nekik nem tetszik.
Kiváncsi voltam,hogy itt milyen véleménnyel vannak róla.
Nekem sem tetszik, bár ez nem jelent semmit, mert én szeretem az olyan ékszereket amik ennél sokkal kirívóbbak, extravagánsabbak.
Nekem is van gyémántgyűrűm, és nemrég kaptam smaragdgyűrűt is. Imádom őket. Lehet ha kiraknám ide, sokan azt írnák, hogy nem szép.. Szóval ne törjön le az ha valakinek nem tetszik, nem vagyunk egyformák.
Kerdezo, csak az a lenyeg hogy neked tetszik - e. Te kaptad es te hordod. đ
Nekem nem volt eljegyzesi gyurum, csak a karika van, de nem erdekel hogy masoknak tetszik - e. A ferjemmel egyutt valasztottuk ki es nekunk tetszik. âş
A hozzátartozó karikagyűrű milyen? Passzol a kísérőgyűrűdhöz?
Ez elég különleges.
Ha neked tetszik, kit érdekel más mit gondol? Tetszik neked, örülsz neki, illik a stílusodhoz. Nem kell mással foglalkozni. Meg amúgy se tetszhet minden mindenkinek.
Nekem pl nem tetszik. De ez teljesen lényegtelen a te szempontodból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!