Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Komoly és boldog párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly és boldog párkapcsolatban élek immáron 3 éve. Minden okés köztünk, csak a házasság várat magára. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Én eddig azt gondoltam, hogy ez engem nem is nagyon érdekel, illetve most is kb. így gondolom, viszont akkora a társadalmi nyomás - például mindig kérdezik, na mikor, mikor, miért nem stb., hogy nagyon elegem van már a helyzetből és kezdem én is azt hinni, hogy gond van.

Bebeszélik szinte az embernek, hogy valami nincs rendben vele, illetve a kapcsolatával, anyit szajkózzák a férjhezmenést. Pedig tényleg nagyon szép kapcsolatunk van, ő pont olyan, ahogyan azt elképzeltem, és nagyon jól kiegészítjük egymást.

Látom telis-tele itt is ilyen jellegű kérdésekkel, foglalkoztatja a dolog a nőket, hiszen tudom, mindenkit non-stop kérdezgetnek.

Most akkor kinek van igaza?

Divatjamúlt már a házasság, kell vagy sem, kinek kit kell megkérni, hogy így fogalmazzak? Hülyeség a férfi kérdését várni? Ciki-e, ha felhozza a nő? Nekem valahogy nem jön, hogy én kezdeményezzek. De ha elgondolom, azért az is milyen divatjamúlt már, hogy a férfi dönt a pillanatról. Hiszen manapság azt mondják, egyenlőség van a felek-nemek között.

2014. okt. 10. 15:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is és a férjemnek is fontos volt, hogy házasok legyünk, ne élettársak, ne csak barát, barátnő. Nekünk, mint házasságban élni kívánó emberek, kevés lett volna az élettársi kapcsolat.

1,5 év után össze is házasodtunk. (3 éve). Úgy éreztük ezt akarjuk, minden adott volt. Dolgoztunk, és az együtt élés fél éve alatt tettünk félre az esküvőre. Nem volt mire várni.

Azzal sincs baj, ha valaki nem akar házasodni és neki elég az élettársi kapcsolat, de akkor ebben egyet kell értenie mindkét félnek. Ha meg van beszélve, senki nem ver át senkit, senki nem várja el, hogy a másik lemondjon arról amit szeretne, akkor semmi probléma.

Különben az van hogy az egyik átveri a másikat, váratja évekig, nem őszinte, nem mondja meg, hogy ő nem akar házasságot, (többnyire a férfi ilyen), ezáltal megfosztja attól a lehetőségtől, hogy a házasodni kívánó fél olyan társat keressen akivel ugyanazt akarják. Ez tisztességtelen dolog nagyon.

Bár ez is olyasmi, hogy aki évekig nem veszi észre hogy átverik...hát az magára vessen....

A fontos az, hogy boldog legyél abban a kapcsolatban amiben élsz. akár házasok vagytok, akár nem, és ne társadalmi nyomásra tedd, hanem csak és kizárólag akkor, ha te házasodni akarsz. Ha nem akarsz, ne tedd és kész.

Ha te nem akarsz házasodni, és kérdezgetik, meg lehet szépen mondani, hogy egyrészt ez a kettőtök dolga, másrészt pedig nektek nem fontos a házasság. Pont.

10-es : ismerős a helyzeted. Frappáns válasz a gyerek témára: magánügy. Semmi mást nem kell mondani. Ha ezért bunkónak tart valaki akkor vele van probléma:)

2014. okt. 11. 18:56
 22/22 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, nem beszélgettél még erről a pároddal?

Eszerint neked nem fontos a házasság. És neki? Gyereket terveztek-e? Ha ui. lesz gyereketek, akkor már úgyis össze lesztek kötve egy életen át.

2014. okt. 20. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!