Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elkoltoznetek a parotok kedveert Spanyolorszagba?
A párommal mi is Spanyolországba készülünk, nekem nagyon tetszik az ország, így én simán kimennék. Bár egy ilyen távkapcsolatra szerintem elég rizikós alapozni. Mindenképp legyen a barátnődnek tartaléka kint is, hogy bármikor hazajöhessen, ha gond van - pl. ha a férfi kidobja.
Azt viszont nem értem, honnan ismeri ennyi ember olyan jól Spanyolországot? Éltetek vagy él ismerősötök kint? Mert máshogy kétlem, hogy fel lehetne érni, milyenek az életkörülmények kinn és hogy milyen nehéz elhelyezkedni. Nem hiszem, hogy mondjuk Barcelona bármiben is rosszabb lenne Budapestnél. Informatikusi állásokat nézegetve kint csak Barcelonában sokszor annyi hirdetést látni egy adott szakmában, mint itthon az egész országban. Szóval nem tudok hinni a számoknak (főleg hogy a magyar munkanélküliség nagyon erősen kozmetikázva van).
Persze, Spanyolországban munkanélküliség van és rossz a helyzet, na de mihez képest. Senki sem szereti ha a korábbi jólétből lejjebb kell adnia.
Nekem még mindig sokkal nyugodtabb és kellemesebb itt élni, mint otthon. Ahol én élek még a külföldiekkel szemben sem ellenségesek, soha nem volt ezzel rossz tapasztalatom (mondjuk Katalóniáról hallottam rosszakat).
Én spanyol szakon végeztem, fél felnőtt életemet kint töltöttem. MOSTANÁBAN semmiképpen nem mennék Spanyolországba, még informatikusnak sem.
Az ország É_NY-i része teljesen olyan, mint BAZ megye legrosszabb részei. Mindenhol érezhető az elszegényesedés, és, ami idáig nem volt, az idegengyűlölet. Kivéve talán az ország tök déli szekcióját.
Ez így elég kockázatos. Ha a pasi nem az országunkban élt,csak látogatóba jött,feltételezem,hogy nagyon keveset találkoztak. Így ez a két év nem teljesen állja meg a helyét,ebből következőleg nem ismerik egymást eléggé.
Kérdés milyen háttere van a manusnak,és hova mennének pontosan. Egyedül él kint? Vagy a családjához költöznétek? Minél előbb szerezzen a csaj kint munkát,ami nehéz lesz,ha nem ismeri a nyelvet teljességgel,bár reméljük a fazon segít neki ebben is. Munka és pénz nélkül kiszolgáltatott lesz ,és a fószer támogatására kényszerül. Ami kétesélyes. Vagy kiderül,hogy egy nagy bunkó,és bajba kerül az említett hölgyi,vagy megnyeri a főnyereményt,mert egy új országban kezdhet új életet. Csatlakoznék az előttem szólókhoz,először látogatóba kell kimenni,mondjuk családját megismerni,ott tölteni vendégként pár napot,velük összemelegedni,hogyha bármi ziccer van,akkor számíthass rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!