Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van itt olyan, akinek motoros...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek motoros pasi kérte meg a kezét?

Figyelt kérdés

2014. aug. 3. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Most ez mit takar? A férjem motorozik, én is...
2014. aug. 3. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Minek jöttél össze vele egyáltalán, ha ez zavar?

Amúgy nem, nem is tervezem, mivel halt meg olyan, aki fontos volt nekem...csak flört volt még, de hónapokig, és így is rossz volt...persze, tudom, másban is meghalhat bármikor, de egyre több ilyet hallok, 30 alattiakról,így ez nekem most nem fekszik

2014. aug. 3. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Sőt, van akinek autós vagy bringás pasi kérte meg a kezét... Rengeteg pasi motorozik, szóval fejtsd ki hogy mit is akarsz. Attól félsz hogy balesetezik?
2014. aug. 3. 11:11
 4/10 A kérdező kommentje:
Miért zavarna? Semmi nem utal ilyesmire.Egyszerűen kíváncsi voltam, mert nekem motoros lánykérésem volt
2014. aug. 3. 11:12
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Szóval dicsekedni akarsz? :D Hát remek...és akinaek olimpikon kérte meg a kezét?? Az bújjon el?
2014. aug. 3. 11:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Még nem, de remélem hamarosan részem lesz benne. :)
2014. aug. 3. 11:21
 7/10 anonim ***** válasza:
18%

5-ös, nem szégyelled magad, amiért ilyen gyerekesen viselkedsz?

Természetes, hogy az ember világgá akarja kürtölni a boldogságát, én irigyellek kérdező, mert gyengém, ha egy pasi motorozik! :$

Sok boldogságot! :))

2014. aug. 3. 12:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7-es, van egy motoros pizzafutár ismerősöm, kell a száma? Vagy te csak a komolyabb Harley motoros pasikra buksz nagy motor - nagy buksza jeligével?

Nem szeretem az olyanokat akik láthatóan azért nyalnak be a válaszaikkal hogy felpontozzák őket.

2014. aug. 3. 12:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szégyellem magam, mert ha világg is kürtölém, hogy boldog vagyok, nem azt emelném, ki, hogy motorozik, vagy színész, stb...

Én meg hangoztassam mindenhol, milyen menő, ismert embereket ismerek? Ez a dedós...

2014. aug. 3. 12:32
 10/10 A kérdező kommentje:
egy egyszerű kérdés, néhány felháborodott válasszal megfűszerezve.megmosolyogtató.Nem dicsekvésképp írtam ki a kérdést, pusztán kíváncsiságból.Az én vőlegényem motorozik ugyan, de teljesen hidegen hagy, kivéve a testi épségét féltem ilyen téren.
2014. aug. 3. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!