Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek motoros pasi kérte meg a kezét?
Minek jöttél össze vele egyáltalán, ha ez zavar?
Amúgy nem, nem is tervezem, mivel halt meg olyan, aki fontos volt nekem...csak flört volt még, de hónapokig, és így is rossz volt...persze, tudom, másban is meghalhat bármikor, de egyre több ilyet hallok, 30 alattiakról,így ez nekem most nem fekszik
5-ös, nem szégyelled magad, amiért ilyen gyerekesen viselkedsz?
Természetes, hogy az ember világgá akarja kürtölni a boldogságát, én irigyellek kérdező, mert gyengém, ha egy pasi motorozik! :$
Sok boldogságot! :))
7-es, van egy motoros pizzafutár ismerősöm, kell a száma? Vagy te csak a komolyabb Harley motoros pasikra buksz nagy motor - nagy buksza jeligével?
Nem szeretem az olyanokat akik láthatóan azért nyalnak be a válaszaikkal hogy felpontozzák őket.
Nem szégyellem magam, mert ha világg is kürtölém, hogy boldog vagyok, nem azt emelném, ki, hogy motorozik, vagy színész, stb...
Én meg hangoztassam mindenhol, milyen menő, ismert embereket ismerek? Ez a dedós...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!