Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párkapcsolatra vágyom. Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatra vágyom. Milyen ingyenes ismerkedési oldalak léteznek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hosszútávú tartós komoly párkapcsolatra vágyom, de sehol nem találom.

Hol érdemes regisztrálni?

Ha nem járok el sehová és nincs baráti közösségem hol fog rám találni az igazi?

Milyen ingyenes ismerkedési oldalak léteznek???

Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 20. 16:46
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

Szia!

A www.turatars.com oldalt tudnám ajánlani - ha szeretsz kirándulni. Nem kimondottan "szerelmi társ"-kereső, de lehet egy ilyen mellékzöngéje. Minimális tagsági díja van, bár anélkül is használható. Túrákat hirdet, amikre bárki elmehet, és ott lehet ismerkedni. Nagyon sok ismerősöm talált ezen az úton párt. Az sem gond, ha egyedül mész egy-egy ilyen túrára, mert ha nem vagy teljesen kuka, akkor lehet beszélgetni, ismerkedni, ismerősöket szerezni. Nem állítom, hogy egyből párra találsz, de emberi kapcsolatokra mindenképpen, aztán azon tovább el lehet indulni.

2014. júl. 22. 14:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Köszi azoknak, akik lepontoztak. A facebook egy kicsikét összetettebb, mint hogy selfieket és sütemény recepteket osszunk meg:

[link]

[link]

Én munkát és albérletet keresni is itt szoktam. Egy csomó hasznos csoport van, csak körül kell nézni, hogy melyikben vagy nagyobb élet.

2014. júl. 23. 12:36
 23/24 anonim ***** válasza:
*van
2014. júl. 23. 12:38
 24/24 anonim ***** válasza:
A love.hu létezik még? Én ott ismertem meg a párom, akivel két éve élünk együtt, és most tervezünk babát is :) Szerettem azt az oldalt, a fő funkciói ingyenesen is elérhetőek, átlátható, jól kezelhető. Igaz, én két évig fent voltam, de nem is úgy tekintettem rá, hogy most akkor nekem itt azonnal ki kell fognom Mr. Tökéletest, ez csak egy lehetőség volt, kitöltöttem korrektül az adatlapomat, aztán heti egyszer megnéztem, hogy írt-e valaki. Volt, hogy idióták írtak, volt, hogy normálisak, akikkel lehetett is volna valami, csak aztán közbejött ez-az, de nem igazán foglalkoztam vele. Aztán amikor a párom írt, már az elején akkora összhang volt közöttünk, hogy egyértelmű volt, hogy itt nem jöhet közbe semmi :)
2014. nov. 6. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!