Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Párkapcsolatra vágyom. Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatra vágyom. Milyen ingyenes ismerkedési oldalak léteznek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hosszútávú tartós komoly párkapcsolatra vágyom, de sehol nem találom.

Hol érdemes regisztrálni?

Ha nem járok el sehová és nincs baráti közösségem hol fog rám találni az igazi?

Milyen ingyenes ismerkedési oldalak léteznek???

Köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 20. 16:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Szichológia? Szép dolog, ha érdekel egy tudományterület, de az még szebb lenne, ha le is tudnád írni normálisan :O
2014. júl. 20. 18:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Nem kell fizetni a levelezésért sem, látod hogy ki nézett meg... A legjobbnak tartott oldal amelyen ezekért nem kell fizetni...

2014. júl. 20. 19:10
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne kritizáljátok a kérdezőt, inkább segítsetek neki - mint ahogy én segítettem neki az előző hozzászólásban.
2014. júl. 20. 19:11
 14/24 anonim válasza:
70%

A szerelmet nem lehet siettetni!!!

Hiába ismerkedsz meg idegen emberekkel,ha nem jelentenek neked többet mint barátok...

2014. júl. 20. 19:13
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
Szichológiát én is láttam, de gondolom véletlen elírta a kérdező ... miért kell rögtön röhögni? :D
2014. júl. 20. 19:14
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Tinder. A többség szexet keres, de én szerelmet találtam.
2014. júl. 20. 19:15
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én sem jártam el sehová. Jobban szerettem olvasni otthon és számítógépezni. A randihely.hu nevű oldalon ismertem meg a férjem:)6 hónapja voltam regisztrált amikor megismerkedtünk, a férjem 2 hete volt fent amikor megismert.
2014. júl. 20. 22:44
 18/24 anonim válasza:
50%
Badoo :D
2014. júl. 21. 00:35
 19/24 anonim ***** válasza:

Azért abba is gondolj bele, hogyha egy oldalon ingyenes a regisztrálás, akkor oda boldog-boldogtalan beregisztrál, így a "Hosszútávú tartós komoly párkapcsolatra vágyom" megtalálásának elég kicsi az esélye.

Szerintem megéri kifizetni az az pár ezer forintot és egy "tartalmasabb" helyre regisztrálni, nyilván igényesebb pasikat is fogsz ott találni.

Nem mindegy, hogy 50 levélből kell kiválogatnod azt a pár normálisat, aki nem csak szexet keres; vagy pedig 50 levélből kell kiválogatnod azt a párat, aki csak szexet keres.

Egyébként max 1-2 hónapra kell magad beregisztrálnod, addig át tudod nézni az összes regisztráltat és lelevelezni az érdekeseket.

2014. júl. 21. 11:12
 20/24 anonim ***** válasza:
+1 a randihelynek, ott én nagyon jókat beszélgettem, meg a szívküldin is
2014. júl. 21. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!