Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik eljegyzés után később mégis szakítottak mi lett a gyűrű-gyűrűk sorsa?
Az elsőt ott hagytam, pedig nagyon szép volt, de nem akartam hordani, remélem jó helyre került, azt sem bánom, ha viseli valaki.
A második gyűrűm valahol a padláson az egyik ki nem csomagolt dobozban van. Nem is hiányzik.
A jelenlegi párom még nem kért meg, bár időszerű:)
Wow...
én csak egyet akarok majd, mert szerintem így elveszti az értelmét, és a varázsát :(
Neked milyen érzés volt..most hülyén fogalmazok majd "egy újabb" gyűrű?
A két gyűrűs vagyok: az első vőlegényem teherbe ejtette a szeretőjét, és egy hónappal az esküvőnk előtt elvette... Akkor megfogadtam többet nem akarok sem eljegyzést, sem semmi ilyet. Baromi nagy pofon volt.
A második gyűrűt azt hittem csak úgy kapom. Kinéztem, az akkori párom azt mondta megveszi nekem ajándékba. Aztán mikor átadta letérdelt, és megkérte a kezem. Belőle kiszeredtem, szerencsére, még időben sikerült megismernem. Ha a feleésge lennék, akkor egy nagyon lepukkant feleség lennék... Köszöntem nem kértem belőle. És így mindenkinek jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!