Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik eljegyzés után később mégis szakítottak mi lett a gyűrű-gyűrűk sorsa?
Én megmondtam neki, hogy visszaadom, de ő azt mondta, hogy inkább dobjam ki, neki nem kell, mert csak fájna látnia. És ha kérhetné, akkor azt kérné, hogy hordjam, hogy ne felejtsem el.
Azóta természetesen megint együtt vagyunk..
én 2 x voltam igy mindkétszer vissza adtam, pedig közös pénzböl vettük, nem tudom mi lett velük. a mostani párommal mér tuti nem lesz igy, de neki is volt elötte egy lány aki vissza adta neki, na azokbol a gyürükböl az árukbol vettük a mienket, jo poén, engem nem zavar, legalább nem örzi otthon:)
kov
Én megtartottam, mert fiatalok voltunk, és csórók, közösen vettük a gyűrűket.
Aztán láttam nagyon hasonlót, még drágábbért, akkor felmerült bennem, h szólok az exnek, h adjuk be párban, és osszuk szét a pénzt, de aztán nem tettem:D
3 év után csináltattam belőle egy gyűrűt:) Mondjuk szerintem el van átkozva, mert mikor beadtam, kiválasztottam egy fajtát, h olyan legyen, mikor megérkezett, egyáltalán nem hasonlított rá, elnéztek egy katalógusszámot, ne kérdezzétek, hogyan, az ékszerész sem értette. Ez nem annyira tetszik, és nem is hordom mindennap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!