Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet rákérdezni arra, hogy mik a férfi tervei?

"mosolyszünet" :D
Hát nézd, ez a pasinak kényelmes, mert külön éltek, néha megkufircol, meg elmentek valahová, ha unatkozik. Egyébként éli a saját boldog független életét.
Majd bolond lesz összeköltözni veled, elvenni meg pláne. Egy ilyen szituáció minden pali álma, hidd el nekem.

Sajnos ti még 2 év után sem tartotok ott hogy minden nap együtt aludjatok. mi 18 évesen jöttünk össze és kb jó fél év után természetessé vált hogy minden nap együtt alszunk, úgy hogy akkor még mindketten tanultunk, szülőkkel éltünk. Nálatok szabad a pálya, felnőttek vagytok. Szerintem ebből nem lesz semmi. 2 év után már nagyjából nála kellene töltened minden szabad idődet.
Egyébként akkor ti milyen sűrűn találkoztok?

John_Coffey-nak ma már másodszor adok igazat.
Kedves Kérdező, egy komoly kapcsolatban ennél sokkal fontosabb, esetenként kényesebb dolgokat kell tudni a feleknek megbeszélni. Vagy ha nem képesek rá, akkor tényleg nincs értelme erőltetni az együttlétet, mert csak egymás idejét raboljátok. Nem hiszem, hogy létezne szabály arra, hogy mennyi idő után kell összeköltözni, eljegyzést tartani, összeházasodni (bár itt gyk-en ezt egyesek nagyon szeretik hangoztatni). Abban viszont hiszek hogy működő kommunikáció nélkül egyiknek sincs értelme.
"Egy ilyen szituáció minden pali álma, hidd el nekem."
john, miért ez minden pali álma? Mintha kötődni vkihez, tartozni vkihez olyan rossz lenne...

Nem akarlak megbántani, de szerintem ha komolyan tervezne veled, vagy lánykérés, vagy összeköltözés már lett volna.
Mi pl a 2 éves kapcsolatunkban már házasok voltunk, de ez más tészta...nem egy szokványos kapcsolat volt az eleje sem:D
A férjem gyakorlatilag az első randin kérdezte meg azt, hogy hogyan szeretnék élni a jövőben, mert ő elmondta, hogy házasságban, és ha nem jön közbe semmi akkor gyerekekkel.
Így én is elmondtam hogy ugyanígy..de nálam a sorrend járás, lánykérés, összeköltözés, esküvő, és 3-5 év kettesben töltött házasélet után gyerek.
Nagyon boldogok voltunk együtt akkor is, már az elején, szerelem volt első látásra gyakorlatilag...
Aztán idővel felhozta, hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt:) ki is választottuk, de miután végeztünk, nem akarta odaadni....mikor hazaértünk (hozzá) megkérte a kezemet. És 2 nappal később lettünk 1 hónaposak csak.
Ez után beszéltünk arról hogy kb mikor képzeli el ezeket a dolgokat. Az egyértelmű volt hogy befejezzük a sulit, vállalunk munkát, és úgy összeköltözünk. Nem akartunk + még egy évet várni, mert én ragaszkodtam a téli esküvőhöz, hogy ne süljek meg....neki meg ez a része mindegy volt, hogy télen, vagy nyáron, csak el akart venni. Így lett összesen másfél éves a kapcsolatunk esküvő előtt.
Szóval valóban így történt. Az első évfordulónkon már együtt éltünk, volt munkánk, gyűjtögettünk az esküvőre, és fél év múlva összeházasodtunk.
Megmondom őszintén nem vártam volna 1 évnél többet a lánykérésre. Ha nem akar elvenni, rendben, nem erőszak, de ne pocsékolja az időmet...mert évekig járogatni időpocsékolás, főleg ha az ember gyereket is akar.
Ezt csak azért írtam le, hogy lásd, valami nem oké köztetek, ha ilyesmit nem mersz megbeszélni a pároddal 2 év után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!