Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » "Elfelejtette", hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Elfelejtette", hogy egy évvel ezelőtt ő húzott oda a gyűrűs kirakatokhoz. Lehetséges, hogy csakugyan kiment a fejéből?

Figyelt kérdés
Nem inkább arról van szó, hogy esze ágában sincs eljegyezni? Szerintetek? El lehet az ilyet felejteni?
2014. júl. 16. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A házasságkötés szándéka nem szokott kimenni az ember fejéből.:)

Vagy nem akar elvenni, vagy nincs pénze arra a gyűrűre, amit te kinéztél magadnak és ő meg akar venni neked.

2014. júl. 16. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet elfelejteni nem lehet.

Gondolom hogy eljegyzés gondolatában vitt a kirakathoz, nem pedig mert időt akart tölteni. Az ember nem felejt el olyan dolgot ami már megfogalmazódott benne, és gondolkodott rajta..

Szerintem inkább arról van itt szó, hogy időközben rájött mégsem akar "semmi" komolyat legalábbis még. Bepánikolt, vagy vár egy jobbra, de ez persze csak a legrosszabb eset.

Kérdezz rá, hogy mi céllal, miért vitt a kirakathoz és emlékszik e még erre.

2014. júl. 16. 16:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem is húzott már tavaly télen a párom oda egy kirakathoz, ami esküvői ruhakölcsönző volt. Vigyorgott, kacsintgatott, hogy na melyik ruha tetszik...Azt hittem kis naív agyammal, hogy na majd tavasszal lesz lánykérés, ezzel célzott vmire...Aztán azóta sem semmi. :(
2014. júl. 16. 17:00
 14/15 anonim ***** válasza:
45%

Nálunk júniusban pedzegette meg a házasodás témát, hogy tudja én vagyok az akivel össze akarja kötni az életét.

Júliusban volt a születésnapom, akkor még én is éreztem, hogy "korai" számítanom a lánykérésre. Névnapomon elvitt wellnesselni, akkor nem kért meg. Jött a karácsony, akkor sem. Már teljesen elszontyolodtam, hogy be lettem csak hülyítve, mire egy teljesen "semleges" januári napon megkért.

Kiderült, hogy november óta szervezte a meglepetés lánykérést, és azért nem a "neves napokon" történt, mert tudta, hogy akkor számítok rá és úgy nem meglepetés.

Nem hinném, hogy kiment a párod fejéből. Vagy "rákészül" az eseményre, vagy azóta bemajrézott. Finoman fel kell hozni a témát, hogy mégis mik a hosszú távú tervek, és akkor kiderül, hogy van-e szándék.Ha veszekedéssé fajul a "beszélgetés", akkor lehet, hogy repül a fejedhez a gyűrű, hogy nesze te türelmetlen. (ha tényleg készül valamire)

2014. júl. 16. 20:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Néha az az érzésem, hogy a családja előtt mintha nem állna ki mellettem. Amikor kettesben vagyunk, akkor minél hamarabb szeretne gyereket, de ha a családja tereli a témára a szót, csak hallgat."

Egyértelmű, hogy nem vesz komolyan.

2014. júl. 16. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!