Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » "Elfelejtette", hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Elfelejtette", hogy egy évvel ezelőtt ő húzott oda a gyűrűs kirakatokhoz. Lehetséges, hogy csakugyan kiment a fejéből?

Figyelt kérdés
Nem inkább arról van szó, hogy esze ágában sincs eljegyezni? Szerintetek? El lehet az ilyet felejteni?
2014. júl. 16. 13:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Vagy meg akart nyugtatni akkor, hogy gondolkozik rajta, így te csak várod és várod. Vagy nem találta meg a tökéletes időpontot mikor feltehetné a kérdést. Kérdezz rá, hogy vannak-e egyáltalán ilyen irányú tervei valamikor vagy esze ágában sincs elvenni és anno csak szívatott.
2014. júl. 16. 13:26
 2/15 anonim ***** válasza:
94%
Lehet csak kedve volt kirakatokat nezegetni. Amugy nem minden gyuru eljegyzesi gyuru.
2014. júl. 16. 13:30
 3/15 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, hogy csak arra volt kíváncsi, hogyan reagálok? Nem mondott semmit. Egyébként a karikagyűrűs kirakatokat nézegettük és ő kérdezte, hogy milyen gyűrű tetszik nekem. Nagyon drágának tartottam a gyűrűket, de azt mondta, hogy ne az árát nézzem.

Később mutattam neki gyönyörű, kevésbé drága gyűrűket, hogy ilyennek is örülnék, de azóta sem történik semmi.

2014. júl. 16. 13:40
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Elfelejteni az ilyesmit nem lehet. Ha valaki szerelmes és össze akarja kötni az életét a másikkal, akkor annak minden nap eszébe jut ez a téma. A férjem is minden nap beszélt arról hogy össze kéne házasodni szinte az első naptól kezdve, mígnem egy nap meg is kérte a kezem. Nem kellett nógatni vagy emlékeztetni rá.

Jobb lenne ha nyíltan beszélgetnétek erről a témáról.

2014. júl. 16. 13:42
 5/15 anonim ***** válasza:
47%

"össze kéne házasodni" szinte minden nap?

Marha romantikus lehetett:))

2014. júl. 16. 13:44
 6/15 A kérdező kommentje:
Néha az az érzésem, hogy a családja előtt mintha nem állna ki mellettem. Amikor kettesben vagyunk, akkor minél hamarabb szeretne gyereket, de ha a családja tereli a témára a szót, csak hallgat.
2014. júl. 16. 13:47
 7/15 anonim ***** válasza:
88%

Üljetek le, beszéljetek komolyan. Ha mégsem akarja, jobb, ha most tudod meg, ne húzza az idődet végestelen végig.

Ha egy ffi szerelmes lesz és elkapja a gépszíj, akkor nősülni akar és fog, és se a családja, se az égből potyogó cigánygyerekek nem tudják megakadályozni.

Az az érzésem,h sajnos hárít. A családjára hárítja a felelősséget...Holott ő nem akar semmit.

2014. júl. 16. 13:55
 8/15 A kérdező kommentje:
Én is ettől félek. De akkor miért hív fel minden nap, ha egyikünk vagy másikunk hazautazik a szüleihez? Miért erőlteti, hogy ha a rokonaihoz megy akkor én is tartsak vele?
2014. júl. 16. 14:04
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert jól elvan veled, de elvenni nem akar. Kész. Az ilyesmi nem kimegy az ember fejéből, mert vagy komolyan gondolja, és célzás volt a kirakatos nézelődés, vagy csak be akarta biztosítani a függésedet azzal, hogy nem kacsingatsz másfele, mert várod hogy ő megkérjen, vagy meggondolta magát vagy pedig az égvilágon semmi jelentősége nem volt, legfeljebb annyi, mint amikor a galériában megkérdi kíváncsiságból, hogy melyik kép tetszik a 26 kirakott közül. Nincs nősülési szándéka, felesleges belelátnod olyasmit a dologba, ami nincs. Ha neked lenne házasodási szándékod, akkor meg ülj le vele beszélni a közös jövőtökről. Ne légy nyuszi, lehet, bárhogy elsülhet, és ha nem a neked megfelelő válaszokat mondja, akkor legalább gyorsan kiderül, és nem kergetsz délibábot.
2014. júl. 16. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

"De akkor miért hív fel minden nap..." stb

Azért, mert szeret Téged! Nem arról van szó, h nem szeret. Csak arról, h nem akar nősülni. Jól elvan veled. Végülis van vkije...aztán majd ha jön az igazi (akit mellőled vár), akkor ne félj lelép és az új nőt 1 héten belül megkéri...Sajnos ez a tapasztalat.Te meg évekig vársz rá...

2014. júl. 16. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!