Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Elfelejtette", hogy egy évvel ezelőtt ő húzott oda a gyűrűs kirakatokhoz. Lehetséges, hogy csakugyan kiment a fejéből?
Megkérdeztem, hogy csak arra volt kíváncsi, hogyan reagálok? Nem mondott semmit. Egyébként a karikagyűrűs kirakatokat nézegettük és ő kérdezte, hogy milyen gyűrű tetszik nekem. Nagyon drágának tartottam a gyűrűket, de azt mondta, hogy ne az árát nézzem.
Később mutattam neki gyönyörű, kevésbé drága gyűrűket, hogy ilyennek is örülnék, de azóta sem történik semmi.
Elfelejteni az ilyesmit nem lehet. Ha valaki szerelmes és össze akarja kötni az életét a másikkal, akkor annak minden nap eszébe jut ez a téma. A férjem is minden nap beszélt arról hogy össze kéne házasodni szinte az első naptól kezdve, mígnem egy nap meg is kérte a kezem. Nem kellett nógatni vagy emlékeztetni rá.
Jobb lenne ha nyíltan beszélgetnétek erről a témáról.
"össze kéne házasodni" szinte minden nap?
Marha romantikus lehetett:))
Üljetek le, beszéljetek komolyan. Ha mégsem akarja, jobb, ha most tudod meg, ne húzza az idődet végestelen végig.
Ha egy ffi szerelmes lesz és elkapja a gépszíj, akkor nősülni akar és fog, és se a családja, se az égből potyogó cigánygyerekek nem tudják megakadályozni.
Az az érzésem,h sajnos hárít. A családjára hárítja a felelősséget...Holott ő nem akar semmit.
"De akkor miért hív fel minden nap..." stb
Azért, mert szeret Téged! Nem arról van szó, h nem szeret. Csak arról, h nem akar nősülni. Jól elvan veled. Végülis van vkije...aztán majd ha jön az igazi (akit mellőled vár), akkor ne félj lelép és az új nőt 1 héten belül megkéri...Sajnos ez a tapasztalat.Te meg évekig vársz rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!