Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elfogadnál egy új eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnál egy új eljegyzési gyűrűt ha a régit elvesztetted?

Figyelt kérdés
2014. júl. 13. 06:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elveszteni egy eljegyzési gyűrűt... Számomra az jelkép is, nem csak ékszer. De egyébként igen, elfogadnék, egy ugyanolyat.
2014. júl. 13. 19:42
 12/18 anonim válasza:
0%
Ez intő jel volt. Ennek a kapcsolatnak lőttek. De, ha csak azért kaptad, mert ezt illik, akkor az egésznek nincsen jelentősége. Annyiszor veszel másikat ahányszor akarsz, de minek? Annak az "egy gyűrűnek" van jelentősége. Én nem is adnék még egyet. A többi már nem Jegygyűrű.
2014. júl. 14. 06:34
 13/18 A kérdező kommentje:

ugyanolyant már nem kaphatok,mert jeggyürükből nem készül sok,hogy ne köszönjön a nővel szembe az utcán...

És igen,amit az utolsó irt... nem vagyok baboás meg ilyesmi,szeretem a párom és ő is nagyon,ezért akar másik gyürüt venni nekem,de ilyen béna egy mennyasszonyt... elhagyom a gyürümet :( annyira bánt a dolog... és mások is mondják h ez egy intő jel,ne huzzuk egymás idejét... annyira rosszul esik... csak sirok már napok óta

2014. júl. 14. 12:22
 14/18 anonim ***** válasza:

Figyi.Akik azt mondjak h into jel azok csak hulyiteni akarnak.Olvasd vissza az eddig kapott valaszokat.Heccelnek mert komolytalan kislanynak tunsz,pedig ha barki elhagyna a gyurujet az valoszinu ugyanilyen ketségbeesett lenne, hisz szar erzes lehet elhagyni azt a gyurut amivel megkertek a kezed.Teny hogy mas magaban lezarna ezt a kerdest es nem itt kerdezgetne,no es pont ezert van az hogy fogast talalnak rajtad.Nem kell senkinek elmondani hogy elhagytad.Megesik az ilyen.Ettol nem dol dugaba a kapcsolatod.Minden keteselyes.Nekem pl anyum egy ovatlan pillanatban felhuzta parom karikajat amit mutattam neki(eljegyzesunk 2 het mulva lesz,meg mi sem hordjuk).Babonabol most ez is lehetne rossz omen.Minden bizonnyal eletunk vegeig egyutt leszunk parommal,de ha ugy hozna a sors hogy nem,akkor sem jutna eszembe erre fogni.Hidd el,ha en is kiirnek egy ilyen babonas kerdest, engem is szetcincalnanak a valaszadok,mert az emberek sajnos ilyenek.Akibe bele lehet abba belerugnak.És sajnos most beled beled lehet mert meg vagy torve.Ne legyel.Kisirtad magad okes.Mostantol legyel pozitiv.

Fogd fel ugy,hogy nektek ez is megadatott.Nem mindenki veszti el es kap masikat.Nevess rajta.70 evesen majd elmeseled az unokaidnak,h elhagytad 1x a gyurudet,es milyen kis gyagyas gondolat volt azt hinni hogy ettol vege mindennek(es rapillantasz papira aki ugyanaz lesz mint a mostani parod). Fel a fejjel!

2014. júl. 15. 11:55
 15/18 anonim válasza:
Ezt soha nem tudtam felfogni ... ha valakinek!annyira de annyira nagy jelentősége van számára ,akkor hogy az istenbe tudja elhagyni... berúgtál?
2014. júl. 15. 23:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Csatlakozom 14-eshez. Kar az ilyesmibe butasagokat belemagyarazni. Van, aki annyira vigyaz a gyurujere, hogy minden kezmosashoz leveszi, nehogy a folyekony szappan kart tegyen benne. A ferjem minden itthoni szerelos munkahoz leveszi, nehogy karcos legyen. Havonta egy-ket napon at keressuk a gyurujet... :-D Eddig meg mindig megtalaltuk elobb-utobb, de ha egyszer vegleg elveszitene, bankodnank egy kicsit, aztan vennenk ujat es kesz. En direkt olyan karikagyurut kertem, amiben nincs se brill, se kulonleges csiszolas, ne legyen "kenyes" mert tudtam, hogy sosem fogom levenni. Maskulonben az elso heten elhagytam volna. Ja, es a ferjemet zavarna a jobb kezen, ugyhogy a balon hordja. Nekem meg mindegy, szoval en is. Na bumm. Nekunk csak az szamit, hogy osszetartozunk, es jolesik, hogy ennek van egy nezegetheto, szeretheto jelkepe is rajtunk. A tobbi szamunkra mellekes. Egyes-egyedul a Ti dolgotok, hogy mit tekintetek fontosnak, jelzesertekunek es mit nem!
2014. júl. 18. 12:06
 17/18 anonim ***** válasza:

tesóm nyaraláskor elhagyta az övét. hazajött és vett másikat.

szerintem a nem maga a gyűrű számít, egy kenyeres zacskó záróelemét is az ujjad köré tekerheted. a lényeg hogy viseli, hogy mutassa az összetartozásotok.

2014. júl. 29. 10:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Én olyanról is hallottam már, aki valamelyik végtagját veszítette el, más meg egyenesen az életét. Nyilván nekik sem volt fontos, amit elvesztettek, hisz akkor vigyáztak volna rá -.-'
2014. aug. 1. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!