Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg van olyan, aki nem fél többszázezres jegygyűrűkkel a kezén rohangálni az utcán?
Nagymamám barátnőjének a füléből az egyetlen, családi örökség arany karika fülbevalóját tépték ki a füléből egyik nap, fényes nappal..
Hamarosan megkérem a párom kezét, a kérdés így jutott eszembe, és nem újgazdag embereket kérdezek, hanem olyanokat, akik 100-200ezres havival mondjuk jelentősnek tartják a jegygyűrűt, sokat áldoznak rá... nem féltitek, ha így van?
Én nem merek rá sokat költeni, 10-20ezer ft-nál többet...:(
25/F
Sajnálom mamádat. :( Szörnyű, hogy mik történnek.
Szerintem a nők többsége akik ékszereket (nem bizsu) hordanak, hamar összejön, hogy mondjuk 100ezerrel rohangál a testén. Pl. nekem is van jegygyűrűm 45 ezer volt. Szerintem ez egy normális árfekvés. nem vagyunk pénzesek így nekem bőven megfelel, és arany gyűrűből, ami nem hajszálvékony ez az olcsóbb kategória.
+ van még másik kettő gyűrűm, egy állandóan hordott fülbevalóm, és állandóan viselt 2 nyaklánc. Úgyhogy sztem kb. 100 ezer ez is ami rajtam van. :)
"Azér ittis előkerülnek azok akik több mint félmilliós nyaklánccal rohangálnak 16 éves koruk óta (49 grammos válaszoló). Hagyjuk már."
Miért hagyjuk már? Ha neked nincs, másnak nem is lehet? Lehet, hogy te hülyeségnek tartod, meg butaságnak, de az én apám meg nem tartotta annak, sőt büszke volt rá, hogy a 16 éves lányának olyat akasztott a nyakába, sőt még tetszik is neki, amit választott. Ez van.
Ez egy anonim oldal, mi a fenének írogatnék ilyeneket, ha nem lenne igaz? Egyszereűn azért írtam le, mert ez egy rohadt nagy érték és lány (mostmár nő) létemre soha életemben senki nem próbálta kitépni a nyakamból, ez egyszerűen egy baromság, hogy jaj ha valami drága, akkor rögtön ellopják letépik stb. Ennyi erővel akkor ne járjunk csak trabanttal, mert a drágábbat ellopják és eladják alkatrésznek, ne lakjunk, csak sufniban, mert ha szép ház, akkor biztos betörnek, mert akkor úgy gondolják, hogy van mit ellopni stb.
Aki ilyen paranoiás, az vegye igénybe orvos segítségét. Nincs azzal semmi baj, ha valaki másra költi a pénzét, vagy csak simán nem akar ilyeneket venni (főleg, ha máshonnan hiányozna az ára), de ilyen felkiáltással, hogy jaj hát biztos letépnék az ujjáról.... Soha eszembe se jutna ilyen, max. az, hogy olyan bamba lennék, hogy elhagyom vagy valami, de hogy attól rettegjek, hogy huligánok ugranak rám egy szaros gyűrű miatt, amiről az átlag ember meg sem tudja mondani, hogy miből van?
#25-ös, elég paraszt a beszólásod, de el kell keserítselek, igen komoly félretett pénzem van, nem csak erre.
Az viszont igaz, hogy nem vagyok rongyrázó, sőt, a párom is kikészülne, ha egy többszázezres gyűrűt szednének el tőle mellesleg nem akarom, hogy baja essen.
Ezért írtam oda, hogy nem újgazdagok véleményét kérdezem, mert a havi fizetésem átlagos, viszont a jegygyűrűt nagyon is megengedhetem magamnak.
Szerintem vegyél neki egy "olcsóbb" gyűrűt és inbább vidd el egy szép helyre.
És igen én félnék viselni, de én azért biztosan elhagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!