Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg van olyan, aki nem fél többszázezres jegygyűrűkkel a kezén rohangálni az utcán?
Nagymamám barátnőjének a füléből az egyetlen, családi örökség arany karika fülbevalóját tépték ki a füléből egyik nap, fényes nappal..
Hamarosan megkérem a párom kezét, a kérdés így jutott eszembe, és nem újgazdag embereket kérdezek, hanem olyanokat, akik 100-200ezres havival mondjuk jelentősnek tartják a jegygyűrűt, sokat áldoznak rá... nem féltitek, ha így van?
Én nem merek rá sokat költeni, 10-20ezer ft-nál többet...:(
25/F
Nem félek! 150 ezer forintos arany gyűrűm van, benne gyémántkővel.
Soha nem fordult meg a fejemben, hogy ellophatják.
1 es. Miért kellene aranyból lennie? Marhaság! Nem mindenki szereti vagy kell neki az arany, akkor sem ha megengedheti magának.
Kérdező. Ne abból indulj ki hogy csak rossz történhet. Sokan járnak kelnek az országban mindenfelé arany ékszerekkel. Nem mindenkit rabolnak ki. Megeshet sajnos, de ennyi erővel bármi más bűncselekmény, baleset stb. Nem lehet bezárkózni. Élni kell az életet, szal ha te(ti) olyan aranygyűrűt akartok, akkor egy ilyen miatt ne mondj le a viseléséről!
Azért kevesen hordanak 10 ezer forintos táskát, vagy százezres órát. Ahogyan drága jegygyűrűt, vagy köves gyűrűket sem.
A karikagyűrűket nem úszod meg 10-20.000.- Ft-ból. Kicsit többet kell rászánnod. Kísérő gyűrű pedig egyáltalán nem kell. A lánykéréshez sem kell.
Nem a drága ékszereken múlik a boldogság.
Lehet olcsőn is gyűrűt venni ez igaz..
De én nem félek.
Nm tudnék félelemben élni, és nem is akarok.
A karikagyűrünk is 100e feletti.
Nem tudom elképzelni, hogy olcsó gyűrűt hordjak, mert nalunk ennek jelentősége van. Nem az árának, hanem a minőségnek.
Nagyon kevés ékszert hordok, egyébként is fémallergiám van, úgyhogy az ezüstön platinán vagy aranyon kívül semmit. A platina az annyira drága, hogy a fizetésünk mellett én sem vállalam volna be, az ezüst gyűrűmet amit ballagásra kaptam havonta kell tisztítani, mert befeketedik, emiatt már nem is hordom.
Tehát azt a kevés ékszert amit hordok szeretem ha minőségi.
A félemem hiányát úgy mondom, hogy megéltem 3 betörést úgy, hogy otthon aludtam, áldom az eget, hogy sosem keltem fel arra, hogy kirámolták a lakást.
Én mozgok az utcán telefonnal, táblageppel is, ha azon kellene görcsölnöm, hogy mások ezt kihasználják, akkor inkább bezártkóznék, ki sem lépnék.
Én úgy gondolom, hogy manapság a gyűrűm árának másfél szeresébe, vagy akár duplájába kerül a mobilt használó emberek 50% ának a telefonja, amit egy kicsit könnyeb elvinni, mint az ujjamra szoruló gyűrűmet.
Uj Iphone: alsó hangon 160-250e
Új samsung 250e
Nemhiszem, hogy az én 110e ftos gyűrűmet szúrja ki az ujjamon a kedves delikvens, amiről még szemre ő maga szerintem azt sem tudja megállapítani, hogy arany-e(bár nekik talán van rá szemük...)
A fülbevalót hamarabb észreveszik, igaz ez nyakláncra..ilyenek mindig vannak, a néni nyakából kirántották a nyakláncot..stb..
De vannak akivel a taskát pakoltatjak ki..
Vagy vannak dohányboltok, posták, bankok, amiket kirabolnak, akkor ne is nyissanak ilyen üzleteket???
Azt is nézd (ha csak nincs benne brill kő), akkor kb. az összes gyűrű max 50e ft-ot ér, csak pofátlanok, és 2-3szoros grammáron adják, mert az KARIKAgyűrű, és az ember úgyis megveszi.
Kéz alatt még ennél is kevesebbért tudná eladni. Egy 150ezres gyűrűért a zaciba meg mondjuk kap 40e ft-ot.
Plusz nem is egy gyűrű kerül ennyibe, hanem a pár, átlagban 120-200e ft közt, amit hacsak nem otthon a kredencről visznek el, egyszerre max a felét tudja lelopni az ujjadról
Az enyém acélból van, mert így akartam. Én terveztem, csináltattuk, inkább eszmei értéke van. Ha ellopják, nem sokra mennek vele, de akkor meg veszünk másikat. Egyébként mindenki fehér aranynak nézi.
Amúgy nagyon szép ezüst gyűrűk vannak 20 000 forint körül, először én is olyat akartam, csak aztán inkább megterveztem, mert más dizájn ötletem volt.
Én nő létemre feleslegesnek tartom az ilyesfajta drága holmikat. A lényeg amit képvisel. Emiatt aztán az sem baj, ha nem pótolhatatlan.
Ha a barátnőd biztosan örülni fog a pár ezer forintos gyűrűnek is. Majd aztán ha milliomos leszel veszel neki kacsalábon forgót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!