Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs ilyen vagy csak épp édesanyámnak nem tetszik s azért szólt be?
Úgy látszik anyukád pont olyan, mint az enyém: semmi nem tetszik neki, és szeret beleszólni :) de nem baj, kinövi.
Az eljegyzéssel kapcsolatban sztem nincs igaza. Nagyon sok féle fajtája van, amit már említettek előttem is. De ha pl a párod meglepetés szerűen eléd teszi a gyűrűt, és megkérdezi, hogy hozzá mész-e, biztos lehetsz benne, hogy az is igazi eljegyzés:) Más dolog az, hogy ezután a szülőktől is meg kell kérni téged, mert úgy lesz hivatalos a dolog (szerintem) :)
Nálunk ez csaknem így volt, mint ahogy te szeretnéd.
Férjem meglepetésszerűen letérdelt, satöbbi. Csak gyűrűt nem húzott a kezemre, de megkérte a kezemet és én válaszoltam is rá.
Aztán együtt elmentünk, kiválasztottuk a gyűrűt és hivatalosan, a család előtt is megkért, gyűrűvel, vacsorával.
Így két eljegyzési időpontot is ünnepelhetnénk, ha akarnánk... :-)
7:1o
de aranyos:) na lehet teszek celzast majd, hogy ez a megfelelo verzio:)
Hát, nem is tudom, én épp most kaptam egy köves gyűrűt a páromtól, amit ő úgy tekintett, hogy a menyaszonya vagyok. Nekem ezzel kapcsolatban van némi ellenérzésem, mert valóban úgy tűnik, hogy csak én vagyok foglalt, ő pedig továbbra is szabad.
Voltam már menyasszony, de akkor mindketten karikagyűrűt viseltünk, így nekem ez az "új módi" nem nagyon tetszik, hirtelen nem is tudtam hogyan értelmezzem, de ha téged ez nem zavar, akkor csináljátok így nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!