Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most akkor a menyasszonya vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a menyasszonya vagyok?

Figyelt kérdés
Karácsonyra jegygyűrűt kaptam a barátomtól. Felhúzta az ujjamra, megkérdezte, lennék-e a felesége, én meg igent mondtam. A szüleim szerint ez "csak" karácsonyi ajándék. Azért nem tekintik eljegyzésnek, mert nem a 2 család előtt történt. Na és?
2009. dec. 27. 09:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Gratulálok menyasszony vagy! A lányos háznál kellene,hogy összegyűljön a két család,de nem kell 15 fő csak apa, anya, tesók. Vagy ha így sem fértek el akkor csak apa, anya mindkét részről így csak 6 fő.
2009. dec. 29. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Miért kell lepontozni azt, aki nem akar család előtt eljegyzést és erre meg is van az oka?
2009. dec. 29. 18:03
 13/18 A kérdező kommentje:
Anyum+apum, az ő szülei meg mi ketten az 6. Van egy tesóm, neki van barátja + kisgyerek. Kedvesemnek van tesója plusz ott is egy barát (ill. már vőlegény). Van 2 mama pusz egy papa. Tehát ha eljegyzést akarnánk, ami a család előtt történik, 14 főt kellene ellátni kajával + férőhely. Ja, van 2 kutyánk is. :) Nem férnének el.
2009. dec. 30. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:
naná, hogy menya vagy! na milyen? :D ugye milyen szupi érzés. nekem legalábbis az volt :D
2009. dec. 30. 21:05
 15/18 anonim ***** válasza:
azért mert nem egy nagy családi banjáz kellős közepén kérte meg a kezed az nem jelent semmit.attól függetlenül a menyasszonya vagy.a mi eljegyzásünk sem családi körben zajlott,de mégis jegyesek vunk,mert van karikagyűrűnk és megkérte vele a kezemet.ennyi.
2010. jan. 3. 15:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Hát persze hogy az vagy!

De a szüleid miért gondolják ezt?Nekik ezt mondtátok, vagy inkább nem akarják eljegyzésnek tekinteni?

2010. jan. 4. 12:15
 17/18 anonim válasza:
Abszolút! A családnak meg kell mondani, hogy mi a helyzet, miért nem volt közös eljegyzési banzáj - pénz- és helyszűke -, és ha akarnak maguknak, akkor szervezzék meg, és fizessék ők.
2010. jan. 9. 21:50
 18/18 anonim válasza:
Menyasszony vagy! És nem szükséges a banzáj! Ha megkérte a kezed a párod akkor az vagy! És ha még csak egy 1000 ft os ezüst vagy bizsu akkor is menyasszony vagy! Gratulálok!
2010. febr. 6. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!