Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor a menyasszonya vagyok?
Ugyan má!!persze , hogy menyasszony vagy. És ha nem a két család előtt csináljátok az unokát, akkor már nem az ő unokájuk.
Csak kissé maradiak, és szerettek volna egy nagy banzájt. Az hogy, ti így meghitten csináltátok, az semmit nem változtat a tényeken.
Első: ez az unokás beszólás jóóó. :D
És igen, el vagy jegyezve, a családdal ne törődj, gondolom, ha ilyeneket mondanak, akkor alapjában véve sem túl jó a kapcsolat, vagy csak ennyire "régi módiak".
Boldog karácsonyt! :)
persze, hoyg az vagy, de attól még lehet csinálni igazi eljegyzést is, két családdal ebéddel meg lánykéréssel, ha neked is teszik.
gondold meg jól, ilyet csak egyzser csinál az ember.
én sajnos elváltam és a másodikkal már "semmi" nem volt, olyan üresnek éreztem egy kicsit, de attól még minden működik.csak amikor vannak ilyen kérdések.... azért hiányzik...
Mégis azt mondom, ami szép az szép, egy eljegyzés az.
mi is ketten voltunk az eljegyzésünkön...ja nem:Dott volt két barát is:D
de család nem:)
A lényeg: te annak érzed magad? Ha igen, akkor nincs min gondolkodni!
A lánykérés ténye nem a jelenlévő "közönség" számától, hanem a pár szándékától függ!
Szia!
Én is karácsonykor kaptam meg, tiszta meglepi volt. Először kérdeztem is, hogy ezt most mire kaptam? És a válasz, hogy leszek-e a menyasszonykája? A miénk is kettőnk között történt, család nélkül. A család persze nehezteli, de így annyira romantikus volt, nem olyan erőltetett, megjátszós, mű. Gratulálok neked is!! Milyen gyűrűt kaptál?
Igen, annak érzem magam. És a barátom is vőlegénynek érzi magát. :)
A helyzet az, hogy nincs pénzünk nagy családi ebédre. És nálunk el sem férnének kb 15-en, étterembe menni szintén nincs pénzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!