Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Most a menyasszonya vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most a menyasszonya vagyok?

Figyelt kérdés
Ma van a szülinapom, és itt volt a barátom. Egy gyűrűt kaptam tőle(ezüst és van benne egy kő) azzal a szöveggel húzta fel hogy: Kicsim leszel a feleségem? Mondom: Úristeeeen, IGEN!Ez mind szép és jó, és nagyon boldog vagyok, de ma a !!!16.!!! szülinapomat ünneplem,és a barátom is csak 16. De a kortól függetlenül ugye a menyasszonya vagyok? (8hónapja vagyunk együtt) Előre is köszönöm!
2010. jan. 12. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez aranyos. Nálunk is vannak olyan párok, akik állítják, hogy eljegyezték egymást, de persze ők sem gondolják komolyan. Pár év múlva majd ti is rájöttök, hogy a házasság komoly intézmény. Ilyen korban még sokan dobálóznak vele. Ez persze nem baj. :) Én is kaptam egyszer gyűrűt szülinapomra a páromtól. Ő már idősebb egy 10 évvel, mint ti. Ő annyit fűzött hozzá, hogy tudja, hogy ezt az ékszer szeretem a legjobban, és hogy ez ki is fejezi amit szeretne, hogy komolyak a szándékai. :)Lényeg a lényeg,mondhatod, hogy a menyasszonya vagy, de senki nem fogja komolyan venni. Mondjuk ez nem is fontos. Az a fontos, hogy te hogy tekintesz rá.
2010. jan. 12. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ez csak ilyen tini dolog....elég korai lenne 16 évesen menyasszonynak lenni. Ha az esetet vesszük, akkor elvileg igen, az vagy. De szerintem vedd úgy, hogy kaptál szülinapodra egy gyűrűt. Boldog szülinapot! :)
2010. jan. 12. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
igen, a menyaasszonya vagy, habár nem tudom hány éves kortól lehet házasodni. sok boldogságot, és boldog szülinapot!!
2010. jan. 12. 16:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hu én is 16 évesen kaptam az első ilyen gyűrűm, aztán már volt vagy három barátom,és az a durva, hogy ő dobott:D Remélem ti jobban jártok:)
2010. jan. 12. 16:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
16:49 -es vagyok. Mellesleg akkor örültem, hogy dicsekedhetek a barátaimnak, de aztán rájöttem, hogy se én, se ő nem gondolta komolyan,még ha úgy érezte is. Ma már csak nevetek ezen, és a mostani barátomat sokkal sokkal jobban szeretem,2 éve vagyunk együtt de még fiatalok vagyunk és nem gondolkozunk ilyesmin, hogy össze akarjuk kötni az életünk,majd adódik ami adódik, és ha úgyis egymás mellett maradunk, akkor ráér még ez az eljegyzés dolog,egy kapcsolatot szerintem nem csak gyűrűvel lehet megpecsételni.
2010. jan. 12. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
16.53 ez nagyon szépen hangzott! ott a pont!
2010. jan. 12. 17:11
 7/9 anonim ***** válasza:
igen, a menyasszonya vagy. de ez nem kötelez semmiben, mármint hivatalosan. de nem hivatalosan ez már egy ígéret. és az ígéret szép szó... de tényleg annyi minden változhat még. remélem, hogy együtt maradtok. gratulálok
2010. jan. 13. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:

18 eves vok es a baratom eljegyzesi gyurut adott.Masfel ev mulva lesz az eskuvonk.Ugyhogy attol meg,hogy fiatalok vagytok nem jelent semmit!

Sok boldogsagot.Boldog szulinapot!:)

2010. jan. 27. 15:08
 9/9 anonim ***** válasza:

A menyasszonya vagy...ez nem kétséges :-)

De én a helyedben még nem kezdeném el nézegetni az esküvöi rucikat :-D

2010. febr. 22. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!