Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan csináljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Magamnak is vegyek jegygyűrűt, vagy csak a páromnak kell?

Hogyan zajlik le igazából, egy eljegyzés? Nem úgy van, hogy én csak magánál a házasságnál kapok gyűrűt? Mi az a kísérőgyűrű?

2014. máj. 4. 23:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nálunk úgy volt, hogy lánykéréskor (ekkor térdelt le) kaptam a kísérőgyűrűt, majd eljegyzéskor (családi ebéd) húztuk fel a karikagyűrűt, esküvőkor pedig a másik ujjunkra húztuk fel.

Az éttermes lánykérést pedig rágd át még párszor, nem túl romantikus:)

2014. máj. 5. 08:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Az éttermes lánykérés olyan fantáziátlan....kb mintha egy filmből szedted volna elő. Miért nem lehet spontánabb a dolog? pl séta közben, vagy otthon vagy valami...ez az éttermes nagyon erőltetett...

Bár nem ismerem a barátnődet, lehet hogy neki tetszene.

Nálunk úgy volt, hogy a férjem kitalálta, hogy vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt. Együtt ki is választottuk, (egyébként aggódott volna a mérete miatt), de nem akarta rögtön odaadni. Mikor később odaértünk hozzájuk összepakolni (strandra készültünk), akkor elém térdelt és megkért:)

Szóval mindkettőnknek volt gyűrűje lánykérés utántól....eljegyzési ebédet meg ilyesmit nem tartottunk, csak a lánykérés volt.

Aztán másfél évre rá házasodtunk. A karikagyűrűket nem hordtuk, csak az esküvőn, és utána:)

2014. máj. 5. 15:01
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem is gáz az éttermes dolog, én kiakadnék ha így kérne meg a párom, pedig már nagyon vágyom rá. ha ragaszkodsz az étteremhez akkor legalább a pezsgőspoharat felejtsd el, mert az teljesen kiábrándító. persze ez csak az én véleményem. de amilyen "szerencsétlen" vagyok, 100% h én meginnám a gyűrűt. neten van egy csomó jó ötlet, szerintem nézelődj még kicsit. az étteremben ráadásul kínos is lehet, hogy bámulnak az emberek. engem tuti, hogy rohadtul zavarna, és bármennyire is örülnék biztos, hogy utána szóvá tenném, hogy azért ez elég gáz volt így..mindenesetre sok boldogságot Nektek!! :)
2014. máj. 5. 15:32
 14/14 kopeczky béla válasza:
Á hagyad nem kell neked se se a mennyaszonynak.
2014. máj. 15. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!