Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzett a barátom, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzett a barátom, de nem tetszik a gyűrű. Nekem viszont számítana, hogy olyat hordjak, ami illik hozzám, és maximálisan tetszik. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 21:28
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
54%
nézd, azt megértem hogy nem tetszik a gyűrű ez van én is kaptam már páromtól rémes ékszert,de az eljegyzési gyűrű csak azért van mert az ember szereti mutogatni"nézd mim van",amúgy a házasságnál ezt a karikagyűrű fogja felváltani amit közösen választotok.Az a tény hogy te nem annak örülsz hogy életed párja meghozta ezt a döntést eléggé szomorú és őszintén van ennél sokkal nagyobb probléma is a világon pl. mi lesz amikor az esküvőt kell majd szervezni hmm?
2014. ápr. 17. 13:39
 32/41 anonim ***** válasza:
13:19, olvasd el kérlek újból a válaszom. Éppen hogy téged "védtelek" és azt neveztem sekélyesnek, aki igénytelennek nevezett csak mert nem a gyűrű számít.
2014. ápr. 17. 13:52
 33/41 anonim ***** válasza:
46%
Amit én kaptam anno a férjemtől, az is szép gyűrű, de én biztosan nem választottam volna. Viszont amikor megkaptam eszembe sem jutott ezen gondolkodni. Imádom, mert Tőle kaptam. Ennyi.
2014. ápr. 17. 14:15
 34/41 anonim ***** válasza:

-.-

Az ízlésedet megközelítőleg ismerheti, de egy pasi se gondolatolvasó.

Én legalábbis olyan vagyok, hogy a férjem anno nem tudta volna eldönteni milyen gyűrűnek örülnék, mert kicsit bonyolult az ízlésem. Bele tudok kötni apró dolgokba is egy gyűrűt illetően, nem kell feltétlenül az, hogy az egész úgy ahogy van ne tetsszen....

Szóval megoldotta a dolgot úgy, hogy azt mondta vegyünk egymásnak ajándékba gyűrűt. Így 1 hónappal az után hogy összejöttünk, elvitt kiválasztani, és ő is választott magának egyet. Aztán még aznap meglepetésként megkérte vele a kezem. (azzal amit magamnak választottam)

Ezzel azt próbáltam leírni, hogy a te párod is csak ember, nem hiperszuper valaki aki belelát a fejedbe hogy te pont milyen gyűrűt akarsz.

Legalábbis saját magamból kiindulva képtelenség teljesen kiismerni egy nő ízlését:D

Próbáld megbeszélni vele, hogy esetleg nem -e választhatnál másikat.

2014. ápr. 17. 19:42
 35/41 anonim ***** válasza:
77%

Háááát, ez necces. Engem is érdekelne, hogy milyet kaptál, és milyen tetszene? Én a magam részéről nem is támasztok elvárásokat gyűrű fronton, mivel tudom, hogy nem én fogom választani, benne van a pakliban, hogy olyat kapok, amilyet magamnak nem választottam volna.

De akár milyet kapnék imádnám. Mert ő választotta nekem. Gondolt rám, utánajárt. Semmi pénzért nem cserélném ki egy olyanra, amit nem ő választ nekem meglepiként. Ennyi erővel adhatott volna gyűrű helyett egy köteg pénzt is... Tök gáz szerintem kicserélni a gyűrűt ez a lényeg.

2014. ápr. 23. 20:23
 36/41 anonim ***** válasza:
74%

"Akik azt hangoztatják,hogy mekkora önzőség,hogy meg merem azt is nézni,hogy mennyire tetszik a gyűrű,azok szerintem főleg azért mondják ezt,mert nekik sosem volt lehetőségük igen mondani még.És szerintem az a gáz,amit ezek az emberek mondanak a,hogy tökmindegy,milyen a gyűrű,csak kérje már meg VALAKI a kezüket...én szeretném,ha illene hozzám az a gyűrű,amit kaptam.De akik meg képesek lennének bárkihez hozzámenni a gyűrűért..azok meg még azt se szeretnék,ha az illene hozzájuk,aki megkérte a kezüket..."

Hát akkor hadd mondjak valamit, aranyom! Engem is nemrég jegyeztek el, és a gyűrű, amit kaptam, talán nem pont olyan volt, amit én választottam volna. DE: Imádom!!! Hogy miért? Mert tőle van! És pusztán emiatt a legszebb gyűrűnek tartom a világon! Nemcsak a gyűrűvel voltam így, hanem annak idején a tőle kapott fülbevalóval is. Nem pont az a fajta volt, amit viselni szoktam, de az ő ajándéka, emiatt ragaszkodom hozzá, fél napot átbőgtem, mikor elhagytam a lakásban az egyik felét (aztán azért sírtam örömömben, mert megtaláltam végül).ű

Úgyhogy ne állítsd azt, hogy csak az eljegyzésre vágyók érnék be bármilyennel! Remélem, mikor közlöd a "vőlegényeddel", visszaveszi tőled az ékszert, de nem is ad helyette másikat...

2014. ápr. 23. 23:15
 37/41 anonim ***** válasza:
46%

istenem , az élet nagy problémái........

két kezem összetenném egy pasiért

2014. ápr. 24. 21:32
 38/41 anonim ***** válasza:
37-nek: itt vagyok, itt vagyoook.
2014. ápr. 29. 21:14
 39/41 anonim ***** válasza:

Kínos, de talán kellett ez a ti kapcsolatotoknak.

Mindenesetre sokat elmond az eljövendő házasságról, hogy hogyan kezelitek a konfliktusokat, nézeteltéréseket. Később tízszer keményebb ilyesmi dilemmák lesznek, hitlekkel, ház és autó vásárlással.

Ennek tükrében azt tanácsolnám, hogy beszélj vele.

2014. máj. 4. 21:00
 40/41 anonim válasza:
Szia. Valamennyire meg tudlak érteni. Az én párom is olyan gyűrűvel jegyzett el ami elsőre nem nagyon tetszett. Vékony fehérarany és picike cirkónia kő van benne. Vagy szélesebbet vagy nagyobb követ akartam. De rájöttem, hogy nem ez a lényeg. Imádom a páromat. Vele akarom leélni az életem. Nem veti fel a pénz így tőle ez nagyon nagy kincsnek számít. Rám költött szegény sok pénzt és én ezt értékelem. Most már imádom a gyűrűt. Fehérarany gyűrűm meg még sosem volt. Büszkén viselem. Szerintem állj te is így hozzá. Hidd el megfogod szeretni. Ez egy jelkép. :)
2014. júl. 30. 08:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!