Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzett a barátom, de nem tetszik a gyűrű. Nekem viszont számítana, hogy olyat hordjak, ami illik hozzám, és maximálisan tetszik. Mit tehetek?
Szerintem mond el neki, hogy más ki kellene cseréltetni a gyűrűt, mert kényelmetlenül érzed benne magad.Ennyi.
Légy hozzá őszinte, hiszen tényleg neked kell hordanod, és ha nem érzed jól benne magad,akkor felesleges.
Nemrég volt a mi eljegyzésünk is. nem mondom, hogy ilyen gyűrűt szerettem volna, ha közösen megyünk nem ezt választom, de....értékelem, hogy meglepett, hogy ennyire szeret hogy feleségül venne stb.
És a hónapok alatt még meg is szerettem, mert Tőle van.
Lehet, te is megszokod. De ha nagyon ronda, bár nem hinném, szerintem meg tudjátok beszélni. De csak kedvesen.
kérdezö, én férjnél vagyok, 2 éve házasodtunk össze. nem érdekelt a gyürü, tudod, hogy miért nem?? - mert rohadtul nincs összefüggésben azzal, hogy ismeri e a párod a -te izlésvilágodat gyürüket illetöen.. ha én mutatnék neked 5 gyürüöt, te magad sem tudnál donteni! és azzal sincs összefüggésben, hogy milyen lesz a közös jövötök.
a férjem, idöt, energiát szánt arra, hogy engem meglepjen, járta a várost, hogy megtalálja azt a gyürüt, ami szerinte nekem megfelel. én magam nem tudok dönteni ékszer ügyben, ha kitesznek elém 30 félét, de te még egy taknyos felszines kölök vagy, aki körülbelül lehet vagy 22 éves.
mit gondolsz te hány olyan ajándékot vettél neki, aminek nem örült tiszta szivéböl, hány kacatot, csecse-becsét tud venni egy nö (pláne egy kis csitri) a párjának és azt hiszi az a tökéletes ajándék?.. lo.a.sz.
Esztike, kapjál már a fejedhez!
Szerinted (és néhány válaszoló szerint), aki azt mondja, nem számít milyen a gyűrű, az olyan igénytelen, hogy bárkihez hozzá menne, csak kapjon már egyet? Hát, mit ne mondjak, elég sekélyes felfogás.
Én ezt úgy mondanám, hogy akit szeretek,attól bármilyen gyűrűt is kapok szívesen viselem. Miért? Mert tudom, hogy ő is szeret engem és bár lehet, hogy nem az én ízlésemnek megfelelőt választott, tudom, hogy tiszta szívvel adja nekem, hogy kifejezze mit érez. Úgy gondolom, hogy egy eljegyzési gyűrű nem lehet ronda, hacsak nem diónyi halálfejekkel van díszítve. :D Azt meg nem nevezném problémának, hogy mondjuk nekem egyköveset kapok, mikor nekem a sok aprós jobban tetszik. Ez még nem azt jelenti, hogy a párom nem ismer, és ha előtte nem vitattuk meg, hogy nekem konkrétan melyik gyűrű tetszik, akkor meg főleg nem sértődnék meg ilyenen.
előző előtti: én nem azt mondtam, hogy bárkihez hozzámennék, csak kapjak már egy gyűrűt.
én szeretnék valakivel (és nem akárkivel!) eljutni egy olyan szintre, hogy kapjak már egy gyűrűt. de hogy a gyűrű milyen az rohadtul nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!