Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzett a barátom, de nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzett a barátom, de nem tetszik a gyűrű. Nekem viszont számítana, hogy olyat hordjak, ami illik hozzám, és maximálisan tetszik. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 16. 21:28
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
45%
hány éves vagy nyuszifüli? :D
2014. ápr. 16. 22:35
 12/41 anonim ***** válasza:
96%
mi egyszerűen oldottuk meg,mondtam neki ha egyszer eljegyezne az se baj ha olcsó,gagyi csak ne legyen túldíszítve. De ha rondát vett volna akkor is örültem volna neki.
2014. ápr. 16. 22:44
 13/41 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem senki nem szeret olyan dolgot kapni, ami nem tetszik neki. Semmilyen alkalomra.
2014. ápr. 16. 23:38
 14/41 anonim ***** válasza:
55%

"de olyan gyűrűt kellene adnia egy férfinak"

Na itt telt be veled a pohár!!!

2014. ápr. 17. 04:27
 15/41 anonim ***** válasza:
75%

Ha igazán szeretsz valakit, teljes szívedből, akkor tök mindegy, milyen az a gyűrű, mert szépnek fogod látni amiatt, hogy tőle kaptad, és amiatt, amit szimbolizál. Elképzelni se tudom, hogy olyat vett volna, ami totálisan ellentétes veled, vagy viselhetetlen (pl. valami emos-nak valót egy romantikus tündérkének stb.)

Neked inkább az a fontos, hogy kellően menő legyen, hogy legyen mit mutogatni...ilyen mentalitással nem kellene férjhez menni hozzá, vagy legalábbis nem ahhoz, aki most megkért.

2014. ápr. 17. 06:16
 16/41 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem:

1) ha eljegyzett, normális esetben ismernie kellene annyira, hogy tudja, milyen az ízlésed

2) én nem tudnám azt mondani, h nem tetszik a gyűrű, azzal vérig lenne sértve.. legalábbis az én párom lelkesen válogatott nekem sokáig, biztos összetörne, hogy azt mondanám, nem tetszik (persze Ő olyat választott, ami tökéletesen az én ízlésemnek felel meg, hála Istennek...)

2014. ápr. 17. 07:35
 17/41 anonim ***** válasza:
61%

Én meg nem hazudnám a páromnak, hogy tetszik a gyűrű, mert többre tartom annál. És nem ötéves, hogy sírva szaladjon el, ha meghallja az igazat.

Itt a többségnek nem azért nem számít a gyűrű, mert olyan romantikusak, hanem mert AKÁRKIHEZ hozzá mennének, csak végre legyen már meg az a rohadt gyűrű.

2014. ápr. 17. 08:26
 18/41 anonim ***** válasza:
56%
jaj nyugi, hordod pár hétig aztán vége a nagy tiniszerelemnek, 18 évesen így megy ez
2014. ápr. 17. 08:34
 19/41 anonim ***** válasza:
95%

De ez mekkora hülyeség, tehát akkor bármelyik pasi adhat bármelyik nőnek bármilyen gyűrűt, mert egyrészt tudja, hogy mivel nő, nem fogja elmondani, hogy nem tetszik, inkább magában tartja, max. később egy veszekedés alkalmával vágja a fejéhez; másrészt örüljön, hogy valaki eljegyzi, nehogy már még válogasson is.

Soha nem tudnék senkinek még egy pár zoknit sem venni úgy, hogy nem vagyok benne 100%-osan biztos, hogy tetszik neki, mert az emberek többsége úgysem mondja azt meg, és másra erőltetni, hogy tetsszen neki valami, ami amúgy nem, mérhetetlenül önző dolog.

2014. ápr. 17. 08:34
 20/41 A kérdező kommentje:
Akik azt hangoztatják,hogy mekkora önzőség,hogy meg merem azt is nézni,hogy mennyire tetszik a gyűrű,azok szerintem főleg azért mondják ezt,mert nekik sosem volt lehetőségük igen mondani még.És szerintem az a gáz,amit ezek az emberek mondanak a,hogy tökmindegy,milyen a gyűrű,csak kérje már meg VALAKI a kezüket...én szeretném,ha illene hozzám az a gyűrű,amit kaptam.De akik meg képesek lennének bárkihez hozzámenni a gyűrűért..azok meg még azt se szeretnék,ha az illene hozzájuk,aki megkérte a kezüket...
2014. ápr. 17. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!