Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ezek közül valamelyik elmegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek közül valamelyik elmegy kísérőgyűrűnek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Még az elsőt tartom a legelfogadhatóbbnak, de az sem kifejezetten tetszik. A méret miatt eleve nem jönnek szóba a szebbek, csak ez a három.

2014. ápr. 16. 08:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem olcsóbb a fehérarany, mint a sárga. Egyébként bemész egy ékszerboltba, már 15-20 ezer forint körül kapsz nagyon helyes kísérőgyűrűt aranyból.
2014. ápr. 16. 09:21
 12/25 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek azért nem jó a kísérő gyűrű, mert ha jól értem, nagyobb méretre van szüksége, így hiába ajánljátok neki, hogy kísérőgyűrűt vegyen, ha nincs akkora méretben.

A fentebbi három közül még az első a legjobb.

Van, aki nem akar olyan sok pénzt áldozni rá. A linklt cirkóniaköves gyűrű is nagyon szép, de gondolom itt is a mérettel lenne a probléma.

2014. ápr. 16. 10:39
 13/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, helyesbítek, most látom, hogy a linkelt oldalon mindenféle méretben rendelhető kísérő gyűrű, na ezt jó tudni:) Szóval Kérdező, nem kell megalkudnod, vannak itt szép kísérő gyűrűk, és nem is drágák.
2014. ápr. 16. 10:44
 14/25 A kérdező kommentje:

Hát én azért a 20 ezret sajnálom rá. :/ Mert a nekünk kellő méretben az már annyiba kerül, ráadásul ez saccolt ár, ki tudja, mennyi lesz a végére.

Azért gondolkodtam nemesacél gyűrűben, mert vannak szépek, és egy-két ezer forintból megúszná az ember.

Pl. ilyen tetszene:

[link]

De ha egyszer nincs a méretben, mindegy...

2014. ápr. 16. 11:33
 15/25 anonim ***** válasza:

[link]

És it az első? Ebből még a legnagyobb méret is max. 7000 ft, igaz, ez is több, mint amit te írsz, de nem 20e ft.

Viszont akkor, ha tényleg csak ennyit akarsz rááldozni, jó lesz szerintem az első, amit te linkeltél a kérdésben.

2014. ápr. 16. 12:01
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem ilyenek szoktak lenni a kísérőgyűrűk, bár ez ízlés kérdése. De ha én nem érnék meg a férjemnek egy normális gyűrűt, akkor inkább ne vegyen semmilyet, ezekkel a vacakokkal nem égetném magam. Amúgy, gyűrűt méretre is lehet készíttetni. Az nem érv, hogy azért veszel ilyet, mert nem lehet másmilyet kapni nagy méretben. Persze, ha sajnálod rá a pénzt, az más tészta.
2014. ápr. 16. 18:57
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, már ne is haragudj, de itt nem az a gond, hogy mekkora méret legyen, hanem hogy minden fillért sajnálsz rá - légy őszinte.

MINDENFÉLE méretben lehet venni gyűrűt, én még nem láttam olyat (képben vagyok, mi is most keresünk nekem), hogy ez vagy az a gyűrű csak eddig a méretig kapható.....

Így felesleges szerintem gyűrűt venni, mert egy merő sértés lesz belőle, nem tudom hova tenni ezt a mondatot: "Pénz lenne gyémántkövesre is félmillióért, de csak nem őrültünk meg, hogy erre költekezzünk." - ha ez a helyzet, akkor mit akart az jelenteni, hogy egy-két ezerből jöjjön ki?! Jóhgy nem mondod már, hogy 500 Ft-os nincs???!

Igen, van az a helyzet, hogy nincs pénz, akkor az ember fia és lánya ideális esetben örül a függönykarikának is, de ha módjában áll a vőlegénynek valamivel többet áldozni rá, akkor ne ordítsd bele a menyasszony képébe, hogy ez volt a legolcsóbb, amit csak meg tudtam venni! És mindezt úgy, hogy még burkoltan (vagy nem is annyira burkoltan) hozzáteszed, hogy azért mert vastag ujjas mancsod van :xDDD. Szép kis leánykérés.

Ha nem akarsz rá hatalmas összegeket kolteni, akkor is vehetsz normális áron is szebbeket, ízlésesebbeket. Eljegyzési gyűrűt remélhetőleg egyszer kap a nő, érthető módon ennek különlegesnek kellene lennie, és nem különlegesen gagyinak. Szerető, figyelmes férfi igyekszik a TŐLE TELHETŐ maximumot adni ezzel kapcsolatban.

Mindenesetre érdekes, hogy neked semmit nem számít ez a fontos szimbólum......

2014. ápr. 17. 02:18
 18/25 anonim ***** válasza:
Ja, és ezek mind karikagyűrűk, nem kisérők - szóval nem, egyik sem "megy el" kísérőgyűrűnek.
2014. ápr. 17. 02:19
 19/25 A kérdező kommentje:

Konkrétan én vagyok a menyasszony. És én ragaszkodom hozzá, hogy kevés pénzből jöjjön ki a gyűrű. Párom biztosan megvenné nekem a gyémántost is, ha arra vágynék.

De nekem nem égés, ha olcsó az eljegyzési gyűrűm, nekem az lenne az égés, hogy miközben lakásra spórolunk, elb*szunk több tízezer ( vagy százezer) forintot egy vacak ékszerre, csak hogy villoghassak vele.

Az én értékrendemben nem az a mérvadó, mennyibe került, hanem kitől kaptam. Közös kasszán vagyunk egyébként meg, és a tartalékainkat nem azért gyűjtjük, hogy erre, meg hatalmas esküvőre szórjuk el.

Én tökéletesen beérem az ilyen 2-4 ezer forintos nemesacél gyűrűvel, ami az ekszer-eshop oldalon van, csak sajnos a méretemben nincsen köves, csak ezek, amiket linkeltem.

A karikagyurugyarto-n az ezüstgyűrűket azért nem néztem, mert az nem olyan tartós, mint a nemesacél, ráadásul drágább. Arról nem beszélve, hogy én elvileg fémallergiás vagyok, így az ezüst szerintem kiütne.

De köszönöm a válaszokat! A belinkeltekről letettem, majd más megoldást kell találnunk, amivel olcsón jövünk ki. És gratulálok egyes válaszadók torz értékrendjéhez!

2014. ápr. 17. 13:42
 20/25 anonim ***** válasza:
Én is fémallerigás vagyok, ha te is az vagy, a nemesacél valószínűleg ki fog ütni. Engem van, hogy az orvosi fém is kiüt. De az ezüst sosem ütött ki, valamint az arany sem. Volt, hogy ezüst karkötőnek vettem meg valamit, rá fél órára mikor elkezdett kiütni rájöttem, hogy átvertek...volt olyan ismerősöm aki szintén nem tudta biztosra, hogy ezüst az ékszere vagy sem, engem kért meg, hogy hordjam, mert ha kiütött akkor nem ezüst. :D
2014. ápr. 17. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!