Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek közül valamelyik elmegy kísérőgyűrűnek?
Még az elsőt tartom a legelfogadhatóbbnak, de az sem kifejezetten tetszik. A méret miatt eleve nem jönnek szóba a szebbek, csak ez a három.
Kísérőgyűrű az általában egy köves és nem karikagyűrű. Végül is olyan funkciót tölt be, amilyennek használjátok.
De ezek mellé egy karikagyűrű nem mutat.
A gond a mérettel van. Vannak ilyen árban szebbek is az oldalon, de méretben közel sem akkorák, mint amekkora kéne.
Hülyék meg nem vagyunk, hogy egy vagyont elköltsünk ilyenre. A nemesacél gyűrű is tartós, akkor meg minek kéne rááldozni több tízezer forintot?
Ezek mind karikagyűrűk. Gagyiknak azért nem mondanám. Nem mindenki szereti az aranyat, és most elég nagy divat lett a nemesacél gyűrű. És akkor még az áráról nem is beszéltem. Szerintem kisérőgyűrűnek inkább valami kövesgyűrűt vegyél.
Egyébként nekem is az első tetszik.
Ékszerüzletben mennyibe fáj egy cirkóniaköves kísérőgyűrű? Egy egyszerűbb, és nagy átlagban, mert tudom, hogy boltja válogatja. Mi a minimum ár?
Ott van mód nemesacélba kérni, vagy muszáj aranynak lenni? Ezüst az nem jó, fémallergiás a menyasszony, csak az arany jó, vagy az orvosi fémek.
Szia!
És mi a helyzet a fehérarannyal? Én is fémallergiás vagyok, és nem szeretem a sárga aranyat, így maradt a fehérarany. Tartós, nem gagyi, kb 20-30 ezer forintért lehet már kapni köves kísérőgyűrűket. Valamint ha bemész/bementek az ékszerboltba, nem kell elárulnod, hogy milyen célból is kell a gyűrű, elég ha fehérarany köves gyűrűt kérsz, mert amint meghallják hogy eljegyzésre, a legdrágábbak mutogatásával fogják kezdeni.
Szóval a fehérarany olcsóbb, mint a sárga? Nem vagyok képben ez ügyben.
Köszi a tippet! Na, mondjuk nekem kezdheti mutogatni a drágákat, megmondom, hogy milyen árfekvésben érdekel, afölött nem.
Azt nem tudom, hogy olcsóbb-e, de szerintem mind2 esetben az árak szerintem 20-30 tól kezdődnek cirkóniával. De az ár függ attól, hogy milyen kővel szeretnéd, mekkora kővel, milyen vastag a gyűrű, hány kő van benne stb.
ezen az oldalon is 17től kezdődnek az árak,(ha nem gyémánt követ szeretnétek bele) bár ha jól tudom itt rögtön a gyártótól érkezik a gyűrű, így valamivel olcsóbb mintha üzletben vennéd. De rá tudsz akár keresni konkrét üzletre is, ha van honlapja, hogy milyen árka vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!