Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Macskás eljegyzési gyűrűt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macskás eljegyzési gyűrűt tudnátok linkelni, létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Bármiféle macskás... én nem találtam, de hátha ti tudtok ilyesmit.

2014. ápr. 14. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Keresd minicsiga kézművest meskán, olyat csinál, hogy ihaj!
2014. ápr. 14. 20:23
 12/16 A kérdező kommentje:

Mi nem tartjuk gáznak, sem gyerekesnek a macskás dolgokat, ahogy a macskákat sem.

Köszi a normális válaszokat.

2014. ápr. 15. 13:05
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért szóljátok le? Nyilván ha ennyire specifikusan keres gyűrűt, akkor tudja, miért. Az, hogy neked nem tetszik, még nem jelent semmit...

Egyébként a cat ring-es linkelő nagyon cukikat talált :)

2014. ápr. 23. 21:04
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy jo nagy pecset gyurut kell venni az mindig keznel van ha renitenskedes van es azzaal jol orrba lehet vani a parodat..azonnal csirajaban el tudod folyatni az ellenkezest vagy a csintalansagot..Ami a pecset gyuru masik jo oldala hogy a monogramm is benne van amivel ha utunk megfeleo lendulettel attol a felcsrepesedet arcon fog latszin a ket betu lenyomata es akkor emlekezni fog a parunk, hogy legkozelebb ne jusson eszebe ellenkezni mert ujabb fenyito jellegu okatao szandeku utest merunk a orrnyerge ala..azt hiszem ez a gyuru tipus megfeleo es alkalmas lehet a valsztasnal..
2014. máj. 20. 07:06
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es, te egy tipikus proletár alkoholista g*ci vagy. Nem mondom hogy sose lesz feleséged mert az ilyenek mindig találnak maguknak egy sötét bányarémet, csak aztán nehogy visszanyaljon a fagyi és kinyírjon a szeretőjével együtt, ha elege lesz belőled.
2014. máj. 22. 14:27
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, hogy ne csak oltsak, hanem tegyek valami hasznosat is, tessék: [link]

Ezen csak cicamancsok vannak, de legalább összefogódzkodnak.

Én se tudom elképzelni amúgy hogy lehetne megoldani, hogy ne legyen gyerekes... Esetleg macskaszem? Vagy egy egész cicát akartok?

2014. máj. 22. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!