Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjatok akik ebben a helyzetben vagytok. Párod ezerszer elmondta veled akarja leélni az életét, házasságot, gyereket akar mégsem lép? Nem kér meg? Miért?
Nemrég egy olyan választ olvastam, ahol valaki írta fázisai vannak annak a bizonytalanságnak amibe ez miatt kerülnek a nők.
Először sír, ha megkérdezi a barátja miért nem mondhatja meg neki, mert ha elmondja "kihisztizi" az eljegyzést.
Ha nem mondja el, tovább rágja magát belül, barátoknak szégyenli elmondani.
Utána mi következik? A megkeseredés? Kiábrándulás?
Mit gondoltok erről?
Mi lenne a legjobb ebben a helyzetben?
Várni? Meddig? Megkérdezni? Akkor sürgetésnek érzi...?
Ki van még ebben a helyzetben?
Nem értem miért kell idáig eljutni ha közben gyakran elmondja te vagy az akivel el akarja élni az életét.
Miért nem lép? Az esküvőről is álmodoztok... Miért nem lép?
Vagy ha mégse akarja miért nem mondja?
Én ezt komolyan nem értem! Véleményeket várok!
Nekem ez azért kellemetlen, mert mint sokak én is végignézem, hogy a köenyezetemben lévő barátnőket fele annyi idő után se kérik meg.
Ezzel még megbékülök, de mivel ők folyton kérdezik, hogy na mikorrrr?
Amikor komolyan téma lett mondtam nekik, hogy valószínű nemsokára.
Ennek más több, mint 1,5 éve, így baromi kellemetlen nekem ez az egész.
Folyton kérdezgetik, hogy mi történt? Miért nem...?
Bánom már, hogy elmondtam, hogy valószínű nemsoká, de mivel már akkor is folyton "piszkáltak"..
Szerintem sok pasi egyébként vár egy bizonyos alkalmat, dátumot, utazást...stb. Hogy különleges legyen.
De értem én, én is elkezdtem ezen gondolkodni, mert párom mindig ilyeneket mond: és akkor 5 év múlva már a házunkba fogunk élni, a gyerekeket katonai, vagy sport iskolába küldjük....stb. Ilyenkor üvölteni tudtam volna dühömben, hogy nincs ilyen, nincs ház, nincs gyerek esküvő nélkül, és ezt te tudod, mert elmondtam!
Aztán múltkor mondtam neki, hogy nem nagyon tudom, mire vár, tudom, hogy vannak dolgok, amikkel nincs megelégedve velem kapcsolatban (ő rendmániás én meg rohadt trehány), de kár arra várnia, hogy megváltozzak, vagy kvázi kiérdemeljem az eljegyzést. Ilyen vagyok, ilyen is maradok.
Erre értetlenkedve nézett rám, hogy hát hiszen te leszel a kis feleségem, kapsz egy szép gyűrűt, már a dátumokat is tudom nagyjából, de nem mondok többit, mert akkor hol a meglepi?
Még várok egy kicsit, de ha nem történik meg záros határidőn belül, azt hiszem emlékeztetnem kell majd rá, hogy baromira utálom a meglepiket (ezt is tudja :D)
Szóval egy őszinte mondatot biztosan megér a dolog.
"mint sokak én is végignézem, hogy a köenyezetemben lévő barátnőket fele annyi idő után se kérik meg. "
Hát ez aztán igazán fontos lehet a kettőtök kapcsolatának szempontjából!
Gratulálok!
Igazi hülye pi.csa vagy, aki azért akarja végre eljegyeztetni magát, hogy ő is elújságolhassa meg kipsztolhassa a faszbúkra.
Hát igen, ez a bizonytalanság a legrosszabb.
A kérdező is írta, hogy 1,5 éve mondta másoknak, h lassan..erre azóta sem történt semmi. Én is csak ezt nem értem, ha te már eljutsz erre a szintre, a másiknak még 1,5 év sem elég h beérjen?! Különös, ilyenkor én is úgy érzem, mintha nem is egy kapcsolatban élnék a párommal (persze csak kifejezetten erre az egy dologra gondolok!)
Ahogy a pasik (többsége) nem érti a nők gondolkodását, úgy mi sem az övükét..egyszerűen csak a tényekkel tudok dobálózni és értetlenkedem..
Kedves Utolsó! Ha csak ilyen tapló kommentet tudsz kinyilatkoztatni magadból, inkább NE oszd meg. Itt senki nem h**lye p**sa (sőt!) ha azok lennénk a pasijainknál vernénk ki a biztosítékot, a különféle szerintetek hisztijeinkkel és nem ide írogatnánk egymásnak tanácsért.
Kérdezőnek még annyit, hogy sztem, ha legközelebb olyan alkalom adódik, ahol megint neked teszik fel a "még mindig nem?" vagy hasonló kérdéseket a barátok, ismerősök stb. irányítsd őket a párodhoz. Mondd meg nekik egyértelműen, hogy ez a pasik dolga és honnan tudnád te azt, hogy a te pasid mit tervez? Ki lehet fejteni, hogy persze majd ti is szeretnétek házasságban élni, saját családot stb. de a többit lehet a párodtól kérdezni..
Zárójelben megjegyzem, h ez másoktól nem túl korrekt dolog, ha téged faggatnak. Intelligens emberek tisztában vannak vele, hogy ez kényes téma és MINDENKI tudja, h előbb múlik a férfin, mint a nőn, ergo a kérdést is neki kell szegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!