Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek nem gáz ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem gáz ez a helyzet? (Részletek a kérdésben. )

Figyelt kérdés

A barátnőm és én beszélgettünk az eljegyzésről.

Mindketten kezdők vagyunk a szakmánkban, és mivel nem túl nagy a jövedelmünk arra jutottunk hogy én megveszem az ő jegygyűrűjét, ő pedig az enyémet.

Nem gáz ha nem én veszem meg mindkettőt hanem megosztjuk az ilyen irányú költségeket?

(Hozzátenném az ismerkedős szakaszban is úgy randiztunk, hogy ő fizette mindenét étteremben/szórakozóhelyen, mivel azt mondta hogy ha van saját bevétele ő megalázónak érzi azt hogy én fizessek neki akármit, szereti megtartani a függetlenségét ilyen téren. Az eljegyzés szerintem viszont ennél egy nagyobb dolog, nem tudom ilyen esetben is érvényesülnie kellene e ennek.)

[22/F]

2014. márc. 17. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gyakorlatilag közös kasszán voltunk,kb hasonló fizuval,igy gyakorltilag közösen fizettük a karikagyűrűket és a köves gyűrűmet is.

Viszont maradi egy családunk van,mondani már azt mondtuk,hogy a férjem vette őket (engem nem zavart,őt viszont cseszegették volna hogy milyen férfi,hogy nem csak úgy megvesz 3 aranygyűrűt-mert nekem allergia miatt csak az jöhet szóba)

2014. márc. 18. 08:50
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem is gondoltam, hogy ez probléma lehet, csináljátok úgy, ahogy nektek jó. Mi már közös kasszán voltunk, mikor eljegyeztük egymást, együtt mentünk gyűrűt venni, és igazából fogalmam sincs, melyikünk kártyáját adtuk oda a boltban. De nem is érdekelt senkit. :)
2014. márc. 18. 15:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha ezt beszéltétek meg és ő nem érzi gáznak, akkor nem az.
2014. márc. 27. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!