Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat arra, hogy adja el a városban lévő lakását és az árából vegyünk egy másikat vidéken?
Figyelt kérdés
Párommal egy faluba valók vagyunk én ma is ott élek, sőt az ő anyja is ott él a párom bátyjával. Páromnak a közeli városban van egy minigarzona. Nekem itt vannak a barátaim a rokonaim ugyan úgy ahogy neki is. Mivel győzzem meg, hogy költözzön vidékre?2014. márc. 9. 16:49
21/23 anonim válasza:
falun nöttem fel...tiszta szivemböl gyülöltem...alig vártam, hogy városba tanulhassak, majd odaköltözhessek. depresszios lennék, ha nekem vissza kéne mennem egy poros kis faluba. jelenleg évente látogatok haza, attol is kész vagyok.. az utaktol, hogy szinte járhatatlanok, az emberektöl, mindenki tud mindent a másikrol..beleporfáznak a másik életébe, esös idöben nyakig járnak a s.zarban és a sárban......engem senki nem tudna rávenni, hogy visszaköltözzek falura.
22/23 anonim válasza:
Ha van egy kis csöpp esze a párodnak, nem adja el a városban található garzont.
Egy városban lévő ingatlan sokkal többet ér, mint egy "tanyán" lévő ház. Később sokkal jobban eltudja majd adni, sőt, nem is kell eladni, városban mindig keresik az albérletet, idővel akár ki is adhatja és ez neki mindig bevételi forrás lesz.
Ha egy falun vesz házat az neki miért jó?
Vagy azért kell hogy eladja, hogy legyen önerő hitelre? Én biztos nem adnám el egy falusi ház helyett.
23/23 anonim válasza:
fűtésszezonban egy falu sokkal rosszabb levegővel bírhat mint egy város
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!