Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan vegyem rá a páromat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a páromat arra, hogy adja el a városban lévő lakását és az árából vegyünk egy másikat vidéken?

Figyelt kérdés
Párommal egy faluba valók vagyunk én ma is ott élek, sőt az ő anyja is ott él a párom bátyjával. Páromnak a közeli városban van egy minigarzona. Nekem itt vannak a barátaim a rokonaim ugyan úgy ahogy neki is. Mivel győzzem meg, hogy költözzön vidékre?
2014. márc. 9. 16:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
82%
A pároddal beszéltél már erről?Ha igen mit válaszolt?Attól,hogy mindenkije ott él,nem biztos,hogy ő szeretne ott lakni.
2014. márc. 9. 16:54
 2/23 anonim ***** válasza:
80%
Biztos nem koltoznek videkre - a varosban tobb a munkalehetoseg.
2014. márc. 9. 16:58
 3/23 anonim ***** válasza:
93%

Miért kéne ott laknia, mert ott lakik néhány rokona meg a legújabb barátnő rokonai?

Miért érzed úgy, hogy ebbe bele kell szólnod?

2014. márc. 9. 17:00
 4/23 anonim ***** válasza:
39%

Off: Na igen. De ha az a falu 3-4 km-re van a várostól, akkor tök mindegy, sőt. Jobb a falu.

On: Beszéltetek erről, vagy még csak Te gondolkoztál ezen?

2014. márc. 9. 17:00
 5/23 anonim ***** válasza:
91%
... és ha ő akarna meggyőzni téged arról, hogy számold fel a faluban az életedet, és költözz be a városba?
2014. márc. 9. 17:02
 6/23 A kérdező kommentje:
Még nem beszéltünk erről. Neki nincs munkahelye nekem pedig fizetik a bérletet. A falusi levegő sokkal tisztább.
2014. márc. 9. 17:03
 7/23 A kérdező kommentje:
Engem nem tudna meggyőzno.
2014. márc. 9. 17:05
 8/23 anonim ***** válasza:
86%

"A falusi levegő sokkal tisztább."

Főleg, ha valakinek az érdeke azt kívánja, hogy tisztább legyen. Ezt te sem gondoltad valós indoknak. Ráadásul miért az ő pénzéből akarsz te letelepedni? Majd ha a felesége leszel esetleg, de hogy már most költenéd a vagyonát a saját céljaid érdekében...

2014. márc. 9. 17:06
 9/23 anonim ***** válasza:
82%
Falun élek, ennél gázabb nincs, halál unalmas, semmi nincs, a boltok bezárnak mielőtt hazaérnék a munkából, mindenki a szomszédját figyeli, tele van öregekkel, ha nem köszönök egy tök ismeretlennek aki valahol erre lakik akkor már elmondanak minden bunkónak. Nem értem hol jó a falusi élet. Laktam városban is, de vissza is költözök amint megtehetem, sokkal jobb. Inkább te költözz a városba. Jobban jársz.
2014. márc. 9. 17:07
 10/23 anonim ***** válasza:
71%
Akkor nincs közös jövőtök. Én biztos nem adnám fel a városi életem. Az én szüleim is vidéken élnek, illetve az összes rokonom, bár nem ugyanott, hanem elszórva az országban. Mégse költöznék oda egyik közelébe se a fővárosból, mert itt van az életem, a munkám, itt akarok családot alapítani, stb. Ha azt akarná a párom, hogy adjam el a lakásom a fővárosban, és helyette költözzünk egy faluba, hát valószínűleg szembe röhögném, és közölném, hogy szakítani akarok.
2014. márc. 9. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!