Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek? Eljegyzés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Eljegyzés után szakítás! (bővebben a leírásban. )

Figyelt kérdés

A srác akivel együtt vagyok, kb. 1 hónapja eljegyzett már régóta ismerem, egy haver révén ismertem meg pár éve, jól kijöttünk, aztán összejöttünk.jól elvoltunk, de mostanság, kb heti szinten vitatkozunk... Én 24 vagyok, Ő 25. Ő munkanélküli, én meg dolgozom. A párom nem dolgozik, munkanélküli. De nem is akar dolgozni, pedig jó esze van, van érettségije, karosszérialakatos szakmája, és havi 22 ezerből él, plusz az anyjával él, aki nyugdíjas már, az apukája meghalt. Én mondtam neki h menjen el dolgozni, hogy legyen pénze (kihangsúlyoznám h nem a pénze miatt vagyok vele eggyütt), csak mondtam neki h dolgozzon, de megmondta h ő nem hajlandó egy minimálbérért karosszériázni, mondtam neki más munkát is, de ő erre csak annyit mondott h van épp elég munkája otthon is. Mondtam neki külföldet is h menjünk ki, mert jól járna vele, stb, de Ő kijelentette h szereti az anyját mindene megvan és h nem hajlandó elmenni......Közben meg el se tudunk menni egy normális helyre, sétálni, belülni valahova, merthogy szerinte nem kell szórni a pénzt... Najó multkor elmentünk kajálni, de megkaptam tőlle h sokba kerülök neki, közbe megy egy 500 Ftos ha hamburger volt... Abból állnak az estéink h beteszünk vmi filmet, aztán meg sex, és ennyi.. Ahhoz képest hogy a páromnak "mindene megvan" még egy mikróhullámú sütőjük sincs (pedig nem szegények, teljesen átlagosan élnek), pedig mondtam a páromnak h tudok 5-10 e között kéz alá venni egyet, meg tudok segiteni a beszerzésében, de az se kellett neki... Merthogy megvannak nélküle... Pedig manapság már a legcsóróbb háztartásban is található mikrosütő... és folyamat hidegen együnk meg mindent... A konhája is tök putri volt....A másik: az "anyós" vagyis a párom anyja. Oké h szereti az anyját, de szerintem azért mindennek van egy határa. Megértem, h szereti, mert ő nevelte fel,stb. de a mamika már nyugdijas, cukorbeteg (mondjuk a betegsége annyira nem súlyos), de tud magára vigyázni. meg egyedül van, ezt is megértem. De folyamat ajnározza nekem az anyját, előttem ölelgeti, puszilgatja, multkor pl. filmnézéshez készültünk a párommal és az anyját is hívta h jöjjön és nézzen velünk filmet... Túlságosan ragaszkodik az anyjához is, ami szerintem ebbe a korban gáz azért... Nincs bajom az 'anyóssal' mert el tudunk beszélgetni, tudok én is alkalmazkodni, de azért ez sok szerintem már... Ti mit tennétek a helyemben? Vagy h. vegyem rá h változtasson egy kicsit? Én is változtam, mert ő nem cigizik, gyülöli a cigit, és a kedvéért ha vele vagyok, rá se gyujtok.

Pedig szerettem elejébe őt, de nem akar változni 1 kicsit legalább... Unom már hogy tehetetlen h luxus neki a munka, de jó a segélypénz... Hogyan szakítsak vele? Félek... Nemlesz könnyű v. mit csináljak mivel kb 1 hónapja jegyzett el.............

L/24

2014. márc. 1. 18:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Figyi most már kinyílt a szemed. Szerintem hagyd el ezt az embert, mert nem hozzád való. 1. az anyjával él és igénye sincs, hogy elszakadjon 2. büdös neki a meló ennyi bőven elég ahhoz, hogy visszaadd a gyűrűt.
2014. márc. 1. 22:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Menekülj, hallod, ha van egy csepp eszed!

Én azt se értem minek kellett összejönni, egy ilyen alakkal, hát még igent mondani az eljegyzésre!? De mindegy, most hogy már vége a rózsaszin ködnek, átlátod a dolgokat, és látod, hogy ez nem állapot. Igéretek mindig lesznek... de kapott ő már elég esélyt, hogy bizonyítson. Hogyan fogtok ti egyáltalán összeköltözni, ha nincsen neki munkája?!

2014. márc. 2. 10:08
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Ez szánalmas!! Tartsd már magad egy kicsit többre légy szìves és hagyd ott ezt a lusta sóher mama pici fiát, amìg nem késő. Egy normális pasi ott kezdődik, hogy nem az anyjával él, dolgozik. És nem sajnál egy 500 forintos hamburgert a nőtől... ilyen prosztó egy alakot!
2014. márc. 2. 11:47
 14/22 anonim ***** válasza:
47%

"Egy normális pasi ott kezdődik, hogy nem az anyjával él"

Ez baromság egy 25 éves miért ne lakhatna otthon.

2014. márc. 2. 12:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a baj, hogy otthon van, hanem, hogy ilyen sekélyes, célok nélküli ember, aki el sem akarja hagyni a mama hotelt. Az ilyen 40 évesen is ott fog ülni leégve anyuci szoknyája mellett. Talán majd talál valami naiv libát aki eltartja. Ne te legyél az.
2014. márc. 2. 12:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Én nem tartom el... szerinte meg nem élnek rosszul... szerinte... közbe a legsilányabb minőségű dolgokat, kajákat veszik, meg ilyesmik... nekem mind2 szülőm dolgozik, meg én is, bár még velük élek, mert nem éri meg az albérletezés (még)... szerintem a mamika is élvezi h a fia kinyalja a seggét v nemtom... de nemsoká megfogom tenni a a lépést, amire elszántam magam... nincs azzal bajom ha egy pasi a szüleivel lakik, 20on évesen hiszen én is, csak dolgozzon!!!
2014. márc. 2. 15:02
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem azzal van a baj hogy otthon lakik, hanem azzal hogy nem akar dolgozni, megelégszik a segéllyel. Nekem egyszeri segélyt kellett igényelnem egyszer (nem volt sok 5 rugót ítéltek meg) de azért is majd leszakadt az arcom.
2014. márc. 2. 15:10
 18/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezzel én is igy voltam, volt h én is kaptam segélyt, mert épp nem volt munkám de szégyelltem is... :(
2014. márc. 2. 17:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Bocs kb. a feléig tudtam elolvasni, ennek a kapcsolatnak (jegyességnek) SEMMI ÉRTELME!!!!!!!!!!

Bontsd fel az eljegyzést, találsz Te ennél 100x jobbat!

2014. márc. 3. 11:40
 20/22 A kérdező kommentje:
Ma léptem ki, kivagyok... :(( sikerült ugyahogy békébe elválni... remélem h jól döntöttem
2014. márc. 3. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!