Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy lesz a gyűrű?
A héten leadtam a rendelést az eljegyzési gyűrűre. A neten tetszett meg, ezért a méretválasztás érdekesen zajlott. A páromnak két gyűrűje van, amiket a gyűrűsujjain hord, de lenyúlni nem tudtam egyiket sem, mivel napközben mindkettő rajta van. Éjszaka titkos akcióban lemértem mindkettőt és arra jutottam, hogy kerület alapján olyan 60-as kellene neki. Inkább egyel kisebbet rendeltem, így 59-es lesz, de a párom vékony és édesanyám szerint az 59-es hatalmas lesz rá.
Megmondom őszintén most egy kicsit berezeltem. A párom régen kikötötte, hogy acél, vagy titánium gyűrűt szeretne, kísérő gyűrűre ne költsek sokat, úgyis a karikagyűrű a lényeg, viszont a probléma, hogy nemes acél és olvastam is a honlapon, hogy ezen méreten állítani javarészt lehetetlen. A csere nem tudom lehetséges-e, de amúgy is kicsit cikinek érzem, ha vissza kell küldeni, mert nagy. Az már nem olyan, vagy hogy is mondjam...
A kérdésem, hogy az átlagos testalkattal bíró nőknek kb mekkora az ujja? Illetve ti hogy élnétek meg, ha nagy lenne A gyűrű?
Nekem kicsi, de enyhén husis ujjam van, és a gyűrűs 56-os.
Kb. ennyire húsos. Szerintem nagyot rendeltél :S
A belső kerületet mértem, ez 60 mm. Az átmérő 19 körül volt, ezért gondoltam úgy, hogy lehet kicsit többnek mértem, akkor legyen 59-es csak. Ránézésre én így még nem láttam mekkora egy 59-es gyűrű, ékszerészhez pedig nem tudtam bevinni lemérni a gyűrűjét, így most rágom a szám szélét rendesen.
172 centi és 64-5 kiló körül van, az ujjai vékonykák, úgyhogy mostmár aggódom, de tudom, hogyha a kerületet el is toltam, az átmérője biztos ennyi volt, abban nem olyan könnyű hibázni.
Találtam egy képet a kezéről, kicsit "kicsavart" állapotban és vacak minőség, mert nagy képből vágtam ki, de talán tippelni lehet:
Azt tudom, hogy a bütyke viszonylag széles, mert panaszkodik is, hogy csúszkál az ujján a gyűrű, mosogatni nem is hajlandó bennük pl., viszont a bütyke miatt a kisebbek meg nem mennek rá.
Beszéltem egyébként a webshop ügyfélszolgálatával és azt mondták hétfőn felhívnak adategyeztetés miatt úgy is, akkor beszéljük meg, hogy melyik méretet is küldjék pontosan, tehát még visszatáncolhatok szerencsére. Ma éjszaka ismét kiosonok lemérni a gyűrűit, hátha elnéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!