Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek is nagyon gáz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon gáz ha a vőlegény a fülem hallatára káromkodik h pénzbe kerül a jegygyűrű? Együtt választottuk és kb 70 ezer lenne a kettő.

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 13:12
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%
Jezus ő hol el???? Csak az eljegyzesi gyurum volt tobbszorose ennek az arnak, 70/db ar is marha olcso nemhogy egy parert.. az ilyen mibol akar egyatalan eskuvot finanszirozni? Vagy azt tudja h egy normal menyasszonyi ruha berlese is 100-150.000???
2014. febr. 12. 14:44
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Én is káromkodnék vele együtt. Nem sok a 70 ezer, de feleslegesnek, pénzkidobásnak tartanám.
2014. febr. 12. 16:58
 23/30 anonim ***** válasza:
65%
Bezzeg ha egy vacak rézgyűrűt vett volna, akkor meg a menyasszony káromkodott volna!
2014. febr. 12. 17:23
 24/30 anonim ***** válasza:
Valahol megértem, valahol nem. Elég bunkó módon reagálta le a dolgot, viszont a pasikat is stresszeli az esküvő, nem is biztos, hogy konkrétan a gyűrűvel volt baja. Nem kellene kicsit lazítanotok? Nekem ebből az jön le, hogy nagy a nyomás rajta...
2014. febr. 12. 18:44
 25/30 anonim ***** válasza:
Az én párom sohasem volt "fogtechnikus" amikor rólam volt szó. Egyébként meg 70 ezer Ft egy pár gyűrűért nem sok, sőt szerintem elég olcsónak számít. Nekünk 130.000 Ft lesz, de azt mondta a párom ennyit szánna rá.
2014. febr. 12. 20:43
 26/30 anonim ***** válasza:

De most nem arról van szó, hogy kinek hány százezerbe kerül a gyűrűje, mert nem mindenki ugyanolyan anyagi helyzetben van és ha egy pár össze akar házasodni, ahhoz nem is feltétlenül kell soktízezer, vagy százezer forintos gyűrű.

Maga a vőlegény viselkedése ami enyhén szólva nem túl szép, hogy a közösen kiválasztott gyűrűk ára miatt ilyen csúnyán hisztizik.

A választás előtt, vagy a választáskor kellett volna megbeszélni, hogy mennyit szán a gyűrűkre és ebből mit lehet kihozni.

2014. febr. 12. 20:54
 27/30 anonim ***** válasza:
Inkább egy hisztis gyereknek tűnik, mint olyan férfinek, akire számítani lehet.
2014. febr. 12. 21:25
 28/30 anonim ***** válasza:
És akkor majd az esküvőre mit mond?? Mert az sokszor 70e
2014. febr. 13. 09:03
 29/30 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezeken gondolkodom én is... mi lesz a későbbiekben? Köszönöm a válaszokat.
2014. febr. 13. 11:35
 30/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is gyerekes. Ha férfi lenne, előtte mondta volna hogy x ezer/ párig menjetek el, mert sajnálna rá több pénzt kiadni. Utána ilyeneket mondani lég gusztustalan, én is megsértődtem volna. Szerintem az még rosszabb lenne ha az ismerőseiteknek mondaná. Azon tudok nagyon kiakadni amikor a barátom panaszkodik másoknak (ok nélkül), hogy jaj de rossz minden, minden olyan drága. Még hogyha szegények is lennénk, akkor is azt kell mutatni kifele hogy minden jaj de jó. Totál elegem van abból hogy mindenki csak panaszkodik, az a rémálmom hogy én is - mi is - ilyenek legyünk.
2014. febr. 13. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!