Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek is nagyon gáz ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nagyon gáz ha a vőlegény a fülem hallatára káromkodik h pénzbe kerül a jegygyűrű? Együtt választottuk és kb 70 ezer lenne a kettő.

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 13:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerű fickó az biztos...
2014. febr. 12. 13:28
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
De hát miért nem olyat választottatok együtt, ami anyagilag is megfelel mindkettőtöknek?
2014. febr. 12. 13:28
 13/30 anonim ***** válasza:
51%

Gáz bizony! A mosdatlan száj nagyon durva és visszataszító jellemvonás. Bármennyibe is került a gyűrű, puffogjon otthon, lehetőleg magában. Önkontroll is van a világon!

Másrészt téged is megaláz azzal, ha mások előtt előveszi a kocsismodort, és azzal is, ha arra utal (implicit), hogy mennyibe vagy te neki...hát, tudod! ...

70 ezer forint az bagó két darab arany jegygyűrűért. Ne a kenyér-tej árához viszonyíts, vagy a havi magyar átlagfizuhoz, hanem azt nézd, hogy elvileg egy életre szól.

2014. febr. 12. 13:30
 14/30 anonim ***** válasza:
12%

Őszintén? Én a mai gazdasági helyzetben nem is engedném az ifjuságnak, hogy gyűrűt vegyen, mindaddig mig meg nincsenek azok a feltételek amik a normális közös életükhöz elengedhetetlenek.

Eljegyezni gyűrű nélkül is lehet a másikat, mert ne a tárgy a lényeg, hanem ami a szívében van két embernek.

2014. febr. 12. 13:36
 15/30 anonim ***** válasza:
80%

70 ezer 2 gyürüre nem sok...

En mondjuk elgondolkodnek a közös jövönket illetöen :S

2014. febr. 12. 13:37
 16/30 anonim ***** válasza:
58%

Ha majd gyereketek lesz, akkor arra is ezt fogja mondani?

Mert az meg dragabb lesz.

2014. febr. 12. 13:39
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"Őszintén? Én a mai gazdasági helyzetben nem is engedném az ifjuságnak, hogy gyűrűt vegyen, mindaddig mig meg nincsenek azok a feltételek amik a normális közös életükhöz elengedhetetlenek. "

Most őszintém régen megvolt? Vagy csak az én szüleim házasodtak úgy hogy az összes vagyonuk 1-1 bőrönd ruha volt, 3 hónapot spóroltak a jegygyűrőre és a mamámnál laktak az esküvő után. Mégis építettek később egy rendes (nem kicsi) házat (5 évvel később) és felneveltek tisztségesen 3 gyereket....

Ugyan már!!

2014. febr. 12. 13:42
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Ez nagyban függ az anyagi helyzettől is. Egy jobb anyagi helyzetben levő pár nyilván drágább gyűrűt tud venni, nagyobb lagzit tud tartani, stb.

Meg értékrendtől is.

Mostanában nem egy olyan esküvőn voltam, ahol sima nemesacél gyűrűt húztak egymás ujjára, mert inkább félretették a pénzt a nászútra.

Itt inkább az a baj, hogy a te és a vőlegényed elképzelése nagyon nem egyezhet a fontossági sorrendet illetően.

Akárhogy is van, elég nagy bunkóság ezt ilyen szavakkal a tudomásodra hoznia.

2014. febr. 12. 13:51
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem azokat a válaszokat, hogy függ az anyagi helyzettől stb.

Ez kizárólag a párod intelligenciájától és hozzád való viszonyától függ. Ha nem tehetitek meg, nyilván nem veszitek meg.

Ha megveszitek, azután nem lesz kenyérproblémátok feltehetően, akkor meg hogy veszi magának a bátorságot , hogy puffogjon neked? Téged ezzel megalázva, a gyűrű hatását elvéve és a kapcsolatotokat minősítve?

Én mondanám neki, hogy tartsa meg a pénzt, nem szeretnék úgy gyűrűt , hogy ilyen szájízzel vásároljátok meg.

Jogos volt a kérdés, amit valaki feltett, ha lesz gyerek, minden nap a pelenka árán fog magyarázni neked?

2014. febr. 12. 14:23
 20/30 anonim ***** válasza:

Hááát! Nekem is rosszul esett volna.

DE! A jegygyűrű elsősorban szimbólum és nem ékszer. Mint a neve is mutatja: egy jegy, tehát jel, amivel a felek jelölik meg egymást a sok közül egyedüliként. Ehhez képest, hidd el, tökéletesen lényegtelen, mi az anyaga és mennyibe kerül.

Azért kérdezd meg tőle, hogyan gondolta, amit mondott...

2014. febr. 12. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!