Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy én nem akarok hozzámenni, ha ilyenekkel fenyeget?
Volt egy elég komoly párkapcsolatom (több, mint 6 évig voltunk együtt). Nemrég a személyi asszisztense lettem a volt páromnak és a mostani barátom ezt elég nehezen fogadta, pedig ő is tudta, hogy ilyen jó fizetést sehol máshol nem kaphatnék és szükségem volt az állásra.
Azóta nagyon féltékeny, rengeteget veszekszünk, számon kéri rajtam, hogy mégis miből járok folyton vásárolni, ebédelni, kávézni, tudni akarja, hogy napközben hol vagyok.
Nemrég felhoztam neki, hogy talán szünetet kellene tartsunk és akkor mondta, hogy hány napra gondoltam. Mondtam, hogy kicsit hosszabb időt kérek és távol akarok lenni tőle, hogy átgondolhassak mindent.
Erre elkezdett sírni, hogy ő csak engem szeret, miért csinálom ezt vele, ha én nem leszek itt neki, akkor neki nem lesz miért élnie és reméli, hogy boldog leszek majd a főnököm mellett, hiszen miatta akarom elhagyni és tönkretenni az életét.
Egy elég biztos forrásból tudom, hogy meg akarja kérni a kezem, de én ezt nem szeretném, nem akarok hozzámenni. De félek, hogy mit tenne magával, esetleg velem, ha elmondom neki.
24/N
A helyzet tényleg nem egyszerű, azt mondom, én nem csinálnék belőle ügyet, de nem tudom, mi lenne, ha ilyen helyzetben volnék.
Ez viszont elfogadhatatlan :
"Erre elkezdett sírni, hogy ő csak engem szeret, miért csinálom ezt vele, ha én nem leszek itt neki, akkor neki nem lesz miért élnie "...
Ha te 24 vagy vagy, akkor ő is a körül kell, hogy legyen, na ne!
Egyesek eléggémegfordítva látják a helyzetet.
A kérdezö kapott egy jólfizetö állást, ahol a fönöke az exe. (Aki azért EX, mert nem tudtak továbbra mint PÁR együtt lenni). Attól, hogy már nincsenek együtt, ÉRTELMES emberek még képesek ember módra viselkedni egymással, és éppen a múlt miatt nem áll fenn az esély, hogy összejönnek.
A kérdezö barátja viszotn betegesen féltékeny, és nem feltétlen azért, mert az ex a fönök, hanem mert a nönek rendes állása van.
A kérdezö a FÉLTÉKENYSÉG miatt akar szakítani, NEM az ex miatt - csak egyesek képtelenek EZT felfogni.
A kérdezö eredetileg nem akarta otthagyni, csak a jelenlegi helyzetben, amikor a barát, hisztizik, cirkuszol, sír, zsarolja - és ez akkor is így lenne, ha bárhol máshol lenne allása jó fizetéssel és férfi fönökkel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!