Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy én nem akarok hozzámenni, ha ilyenekkel fenyeget?

Figyelt kérdés

Volt egy elég komoly párkapcsolatom (több, mint 6 évig voltunk együtt). Nemrég a személyi asszisztense lettem a volt páromnak és a mostani barátom ezt elég nehezen fogadta, pedig ő is tudta, hogy ilyen jó fizetést sehol máshol nem kaphatnék és szükségem volt az állásra.

Azóta nagyon féltékeny, rengeteget veszekszünk, számon kéri rajtam, hogy mégis miből járok folyton vásárolni, ebédelni, kávézni, tudni akarja, hogy napközben hol vagyok.

Nemrég felhoztam neki, hogy talán szünetet kellene tartsunk és akkor mondta, hogy hány napra gondoltam. Mondtam, hogy kicsit hosszabb időt kérek és távol akarok lenni tőle, hogy átgondolhassak mindent.

Erre elkezdett sírni, hogy ő csak engem szeret, miért csinálom ezt vele, ha én nem leszek itt neki, akkor neki nem lesz miért élnie és reméli, hogy boldog leszek majd a főnököm mellett, hiszen miatta akarom elhagyni és tönkretenni az életét.

Egy elég biztos forrásból tudom, hogy meg akarja kérni a kezem, de én ezt nem szeretném, nem akarok hozzámenni. De félek, hogy mit tenne magával, esetleg velem, ha elmondom neki.

24/N

2014. febr. 2. 20:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
7-es, szerintem jól látod ezt a dolgot. Ezen mentem keresztül :( De egyszer a sarkamra álltam, szakítottam, igaz,hogy még 2 hónapig próbálta megkeseríteni az életemet, de nem hagytam neki.
2014. febr. 2. 20:26
 12/26 anonim ***** válasza:
80%

Az exed titkárnője lettél, jó fizetéssel.

A párod féltékeny.

Te el abba akarod fejezni a pároddal a kapcsolatot.

Hát nincs igaza, nincs alapja a féltékenységének?

De van!

Akkor meg itten mi is volt a kérdés?

Hogy mit tenne magával?

Szerintem semmit. Túl fogja élni, s majd jönnek más nők az életében.

2014. febr. 2. 20:34
 13/26 A kérdező kommentje:

Jó, legyen féltékeny, de ne ilyen szinten, mert ez már beteges.

Az is baj, hogy a volt barátom szinte mindenben az ellentéte a mostani páromnak és ez a barátomat zavarja. Alapjáratom gyűlöli a gazdagokat, mert "mégis miért jár nekik több, annyi pénzt tisztességes munkával nem lehet keresni, amennyi a főnökömnek és a családjának van", így folyton azt mondja, hogyha más miatt nem, hát azért hagyom el, mert neki nincs pénze.

Már régebben is voltak hasonló problémái, az anyukája mesélte, hogy amikor a volt barátnője elhagyta, sokáig sehova nem ment, alig lépett ki a szobájából, nyugtatókat és altatót szedett és folyton könyörgött a lánynak, hogy adjon neki még egy esélyt.

Pedig csak 3 hónapot voltak együtt..

2014. febr. 2. 20:36
 14/26 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ne tervezz vele. Pszichésen nincs rendben nála valami.
2014. febr. 2. 20:41
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Ő betegesen féltékeny és zsarol, amit nem hagynék senkinek.

DE! Ettől még szerintem baromi beteg dolog, hogy az exed kis titkárnője lettél. Ráadásul indokolatlanul nagy fizetéssel.

2014. febr. 2. 20:46
 16/26 anonim ***** válasza:
57%
Az ex okkal ex. Én feltételezném, hogy a párom nem azért szakított vele, mert alig várja, hogy visszamehessen hozzá.
2014. febr. 2. 20:48
 17/26 anonim válasza:
53%
Ne hallgass senkire, csak a szívedre...Sokszor a józan ész és a pénz nem ér annyit, hogy feladj egy olyan embert akit szeretsz! Viszont ha nem szereted már, akkor inkább mondd meg neki őszintén,és hidd el ha tesz magával valamit, az már nem a Te lelkedet nyomja majd!Inkább légy őszinte magaddal és vele is,túl lesz rajta!Szánalomból nem szabad együtt lenned vele,ez neki sem lenne jó!
2014. febr. 2. 20:50
 18/26 anonim ***** válasza:
42%
Fordított esetben téged nem zavarna, ha az exével dolgozna? Amúgy meg te is tudod, hogy ez a kapcsolat nem működik miért nem hagyod ott.
2014. febr. 2. 20:56
 19/26 anonim ***** válasza:
48%
A barátoddal valami tényleg nincs rendben pszichésen.
2014. febr. 2. 20:56
 20/26 anonim ***** válasza:
27%
19-es véleményét osztom, pszichés problémája van, ne keserítsd az életedet ilyennel, aki elszámoltat, merre vagy, érzelmileg zsarol...az meg, hogy mit tenne magával, az ő baja.
2014. febr. 3. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!