Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakitok a párommal és visszaadom a gyűrűt mit mondjak neki? Vagy csak odaadjam és kész?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 00:12
11/18 A kérdező kommentje:
Nem éltünk együtt , majdnem 3 év
2014. jan. 30. 12:02
12/18 anonim válasza:
Szerintem esettől függ, hogy mondj-e valamit vagy sem.
Ha abszolút a te hibádból szakítottatok akkor mond, hogy "sajnálom".
Ha az ő hibájából akkor nem kell mondanod semmit, (sőt én szerintem valakivel eljuttatnám)
Ha közös döntés, akkor szerintem akár beszélgetni is lehet, vagy szintén "sajnálom".
Egyébként mi történt? :(
Sajnálom a szakítást!
13/18 KacsaTuning válasza:
Helyedben beadnám a zaciba egy kis utolsó profit gyanánt!
14/18 anonim válasza:
Nekem kétszer volt eljegyzésem egyszer az Ő hibája volt,egyszer az én hibám de mind a kettőnél megbeszéltük és érezni fogod azt a pillanatot amikor már kínos csend van,majdnem sírva fakadnál na előtte ad oda.:-(
15/18 idrzsupos válasza:
Ha szakítasz, nyilván megmondod, hogy vége, ennyi, ezért, azért- és ezzel együtt odaadhatod a gyűrűt.
16/18 anonim válasza:
Csatlakozok a Zacis ottletheze valoban beadod a zaciba es leveszel rolla amit adnak ez a te vegkielegitesed.. foleg ha regen elegitett ki aztan a kis sajtcedulat pedig elkuldod neki azzal kivallthatja a gyurut ha meg igenyt tart ra aztan masnak adja ..te meg ki lettel elegeitve diszkreten anyagilag es szenta beke...En amikor 5 evi hazssag uatan elvallatam en meg meghivtam a valoper uatn egy bedre az ez asszonyt..aztan megbeszeltuk a dolgokat aztan en menetm balra o meg jobbra ... ott varta az uj bikaja...az meg neheztelt ram hogy elhivtam ebedre ...
17/18 idrzsupos válasza:
ÍHa már eljegyzett, és így szakítasz, a legkevesebb, hogy mielőtt visszadod a gyűrűt- meghívod pl. vacsorára vagy sima randira és elmondod, hogyan jutottál olyan döntésre, hogy vége. És mondd, hogy sajnálod. Aztán együttérző legyen a viselkedésed, ne alázd meg - így add vissza a gyűrűt. Postán küldeni vagy csak hozzávágni durva.
18/18 anonim válasza:
valamit illik mondani. Legalább annyit, hogy nem működik a kapcsolatunk, ezért fejezzük be. itt a gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!