Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Olyan létezik hogy a pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan létezik hogy a pár megtartja az eljegyzést de házasságot nem kötnek?

Figyelt kérdés
úgy értem ezt hogy nem tartják fontosnak a házasságkötést,de eljegyzést szeretnének,az összetartozás jelképeként? :)
2014. jan. 9. 07:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%
Nálunk ez áll fent. Egymásnak megfogadtuk a dolgokat és kaptam gyűrűt is, de azt már nem tartom fontosnak, hogy ezt más előtt is megfogadjam. Nekem teljesen tökéletes, hogy mi egymásnak mit ígértünk meg.
2014. jan. 9. 08:18
 12/24 anonim ***** válasza:
70%

Èpp ez az nem papírkènt kell gondolnina hàzassàgra, hanem az összetartozàs jellkèpekent. Szerintem. Ma màr megoldható az anyagi függetlensèg is, el lehet vàlni stb....

Ha valaki szeret valakit es bízik benne vele akarja leèlni az èletèt nem èrtem mièrt olaan nehèz ezt meglepni,ha meg nem mièrt van vele?

2014. jan. 9. 08:19
 13/24 anonim ***** válasza:
29%

12: 1. lehetséges ok: nem mindenkinek az a célja egy kapcsolattal, hogy vele élje le az egész életét. Számos ennél jóval rövidebb szavatosságú szerelmi kapcsolat van, aminek a céljai közt nem szerepel, hogy valakit bespájzolj magadnak öreg korodra.:)

2. lehetséges ok: Én pl. nem vagyok monogám. És itt nálunk nem lehet több házastárs, tehát nem fogok kiemelni egyvalakit a kedveseim közül házastársnak, mert avval a többieket kirekeszteném, háttérbe tolnám, másodrangúvá degradálnám. Gyűrűvel pedig tudjuk jelezni az életre szóló elkötelezettségünket és/vagy amit számunkra jelent és megbeszélünk egymás közt, hogy mit jelképez az nekünk. Senki másnak semmi köze hozzá, hogy a mi kapcsolatunk milyen tartalmú, jellegű.

2014. jan. 9. 08:29
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

Ezt csak akkor tudnám elképzelni ha nagyon nem akarnak pénzt költeni a lagzira, de ahhoz meg túl nagy a családi nyomás hogy két tanúval elintézzék. Számomra az eljegyzés pontosan azt jelenti hogy össze akarunk házasodni, méghozzá vagy minél előbb vagy egy előre eldöntött időpontban (de az is max 2 év legyen). De ha tartanak

eljegyzési bulit, majd nem kezdik rögtön tervezni/szervezni az esküvőt, az teljesen értelmezhetetlen számomra.

Úgy fejezhetném ki ezt, hogy mi anno nem azt jelentettük be a családnak hogy eljegyeztük egymást, hanem azt hogy össze fogunk házasodni.

2014. jan. 9. 08:29
 15/24 anonim ***** válasza:
60%
#13 ez durva
2014. jan. 9. 08:55
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hisz annak mi értelme?Elég nevetséges.

Eljegyzelek, de mivel nem fontos nem veszlek el, akkor az eljegyzés sem fontos és semmit se mér.

2014. jan. 9. 11:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs úgy sok értelme az eljegyzésnek, ha utána nem tartotok esküvőt. Meg ez a rokonság felé is hülyén veszi ki magát, mert majd kérdezgetik tőletek, hogy mikor lesz esküvő, Ti meg azt mondjátok nem is akartok, akkor meg azt fogják kérdezni, hogy akkor mire volt jó az eljegyzés. De ez csak az én személyes véleményem. Persze a Ti életetek, most nem azt mondom, hogy a rokonok véleménye fog számítani vagy valami, csak ezt én is így furának találnám a helyükben.
2014. jan. 9. 11:36
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok, a másik meg az, hogy eljegyezni bárkit könnyű, mert az még nem jelent semmmit. De egy esküvő, az már valami, akkor tényleg ott eldöntöd, hogy vele akarod leélni az életed, az már sokkal komolyabb dolog.

Mondok egy példát... Apum is eljegyezte az élettárság, hirtelen felindulásból, aztán utána rájött, hogy mégsem akarja elvenni és nem is fogja. Viszont barátok és a család ezt tudják, hogy volt eljegyzés. Ez volt 5 éve nyáron. Szóval szerintem felesleges volt, most meg még hülyén is jön ki, hogy együtt vannak ugyanúgy 5 éve volt eljegyzés, de sküvő meg nem lesz. Szóval ez olyan komolytalannak tűnik nekem. Persze örülök, hogy nem házasodnak össze, mert nem bírjuk a nőt.

2014. jan. 9. 11:40
 19/24 anonim ***** válasza:
De amúgy apuméknál a nő "erőszakolta" ki az esküvőt szerintem, mert már több, mint 40 éves és még nem volt házas se nem kérték meg a kezét.
2014. jan. 9. 11:42
 20/24 anonim ***** válasza:
*bocsárnat szóval az eljegyzést erőszakolta ki. :)
2014. jan. 9. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!