Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vajon megakarja kérni a kezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mancika123 kérdése:

Vajon megakarja kérni a kezem?

Figyelt kérdés

A párom mostanában elég furcsán viselkedik és olyan, mintha célozgatna lánykérésre...

Elveszi a gyürüm ami a gyürüsujjamon van és poénosan méregeti az ujjaira (mintha a méretem akarná megtudni)...

Kérdezgeti, hogy szerintem elég érett-e már a kapcsolatunk?... (1éve vagyunk együtt)...

Ha valami képet talál a témában (pl.: gyertyából van kirakva: Hozzám jösz?) akkor rögtön átküldi...

Szerintetek erre készül vagy csak bebeszélem magamnak??

2014. jan. 9. 01:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem célozgat. :)
2014. jan. 9. 01:37
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Légyszi ne mondj neki igent egy év után...legalább neked legyen több eszed. Egyébként hány évesek vagytok, 15?
2014. jan. 9. 01:39
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is készül valamire.

Hány évesek vagytok?

2014. jan. 9. 02:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdést 26 vagyok ö meg 28...
2014. jan. 9. 02:03
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Lehetett volna kreatívabb.
2014. jan. 9. 02:35
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

2-es! Te hol élsz? Miért is kéne több évig várnia? Én pl. (lehet lepontozni) 4 hónap után mondtam igent, ennek már 7 éve. Azóta 2 gyerek és egy meseszép, romantikus kapcsolat. Semmi nincs kőbe vésve, ÉS A KÉRDEZŐ NEM AZT KÉRDEZTE, HOGY, HA MEGKÉRIK, IGENT MONDJON-E!

Kérdező: Célozgat, de elbohóckodja a dolgot, lehet, hogy fél a válaszodtól.

2014. jan. 9. 04:05
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem meg akarja.

Viszont nekem nem azzal van bajom, hogy év, hanem hogy "átküldte" a gyertyás képet. Tehát nem laktatok még együtt.

Komolyan mondom lakva ismerszik meg az ember, előbb költözzetek össze, aztán eljegyzés, aztán házasság ha ezt akarjátok.

2014. jan. 9. 09:05
 8/13 anonim ***** válasza:

Minek kéne éveket várnia ha szeretik egymást?

Én pl 1 hónap járás után mondtam igent a lánykérésre:D És 1,5 év után házasodtunk össze. Ennek több mint 2 éve és még mindig igent mondanék:) Nem bántunk meg semmit. Nagyon boldogok vagyunk együtt. Ezen semmi nem fog változtatni.

Az mennyivel lenne jobb ha 5 év után sírna a kérdező, hogy mikor kéri már meg a párja, mert még ennyi idő után se tette meg...ami valljuk be, piszok gyanús...és arra engedne következtetni, hogy a pasi csak átveri, hitegeti őt...miközben eszében sincs házasodni...

Kérdező, te pedig készülj a lánykérésre, és sok boldogságot nektek:)

27/N

2014. jan. 10. 02:35
 9/13 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok. Az hogy nem élnek együtt nem jelent még semmit... házasság előtt éljenek együtt, az fontosabb.

Mi is csak 1 év után költöztünk össze...

2014. jan. 10. 02:36
 10/13 A kérdező kommentje:
2honapja együtt lakunk. Ma 2014.01.10.-én megkérte a kezem. Semmi gyertya. ;) köszi mindenki :) ja és IGENt mondtam :)
2014. jan. 11. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!