Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megakarja kérni a kezem?
A párom mostanában elég furcsán viselkedik és olyan, mintha célozgatna lánykérésre...
Elveszi a gyürüm ami a gyürüsujjamon van és poénosan méregeti az ujjaira (mintha a méretem akarná megtudni)...
Kérdezgeti, hogy szerintem elég érett-e már a kapcsolatunk?... (1éve vagyunk együtt)...
Ha valami képet talál a témában (pl.: gyertyából van kirakva: Hozzám jösz?) akkor rögtön átküldi...
Szerintetek erre készül vagy csak bebeszélem magamnak??
Szerintem is készül valamire.
Hány évesek vagytok?
2-es! Te hol élsz? Miért is kéne több évig várnia? Én pl. (lehet lepontozni) 4 hónap után mondtam igent, ennek már 7 éve. Azóta 2 gyerek és egy meseszép, romantikus kapcsolat. Semmi nincs kőbe vésve, ÉS A KÉRDEZŐ NEM AZT KÉRDEZTE, HOGY, HA MEGKÉRIK, IGENT MONDJON-E!
Kérdező: Célozgat, de elbohóckodja a dolgot, lehet, hogy fél a válaszodtól.
Szerintem meg akarja.
Viszont nekem nem azzal van bajom, hogy év, hanem hogy "átküldte" a gyertyás képet. Tehát nem laktatok még együtt.
Komolyan mondom lakva ismerszik meg az ember, előbb költözzetek össze, aztán eljegyzés, aztán házasság ha ezt akarjátok.
Minek kéne éveket várnia ha szeretik egymást?
Én pl 1 hónap járás után mondtam igent a lánykérésre:D És 1,5 év után házasodtunk össze. Ennek több mint 2 éve és még mindig igent mondanék:) Nem bántunk meg semmit. Nagyon boldogok vagyunk együtt. Ezen semmi nem fog változtatni.
Az mennyivel lenne jobb ha 5 év után sírna a kérdező, hogy mikor kéri már meg a párja, mert még ennyi idő után se tette meg...ami valljuk be, piszok gyanús...és arra engedne következtetni, hogy a pasi csak átveri, hitegeti őt...miközben eszében sincs házasodni...
Kérdező, te pedig készülj a lánykérésre, és sok boldogságot nektek:)
27/N
utolsó vagyok. Az hogy nem élnek együtt nem jelent még semmit... házasság előtt éljenek együtt, az fontosabb.
Mi is csak 1 év után költöztünk össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!