Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ciki a sima karikagyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki a sima karikagyűrű?

Figyelt kérdés
Párommal kő és metszet nélküli gyűrűt vettünk, mert ez teszett, de olyan sokan megjegyzik hogy csak ennyi? Miért ez? Már nem Divat! Ti mit gondoltok erről? szerintem egyszerű és tökéletes, én nem agyűrűt, hanem a párom szeretem, nem hiszem, hogy ennek ilyen nagy jelentőséget kell tulajdonítani, szeretem sőtt nemis akár hogy szeretem a párom ezzel a gyűrűvel is!! kinek van még ilyen gyűrűje? "Nem a gyűrű teszi a menyasszonyt"
2014. jan. 1. 19:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam hogy cikinek számít...bár nem is érdekelt soha a divat:)

Én mindig is a klasszikus karikagyűrűt akartam és az is lett, mert ez tetszett. 1 pasi szólt be érte , csak annyit mondtam, hogy én ilyet akartam. Ha neked más tetszik majd olyat választasz a saját esküvődön... erre bezzeg elhallgatott a srác:D

27/N

2014. jan. 3. 02:44
 22/23 anonim ***** válasza:
77%
Másfél éve házasodtunk, nem is volt kérdés, hogy milyen jegygyűrűnk lesz. Természetesen sima gyűrűnk van, mindkettőnknek csak ez tetszik. :)
2014. jan. 6. 14:09
 23/23 anonim ***** válasza:
Nekünk is egyértelmű volt, hogy sima karika lesz. Fehéraranyat szerettünk volna, ezüst lett belőle. Akkor erre futotta. Lett egy köves lánykérő gyűrű cirkónia kővel, egyszerű karikán és egy kényelmes, de nagyon szép 4 mm-es belül domború ezüst karika. Bár az ára miatt választottunk ezüsöt, de az sem kizárt, hogy ez lesz a végleges esküvői gyűrűnk. Ezt húztuk egymás ujjára az eljegyzéskor, ez lesz az esküvőnkön is.
2021. nov. 26. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!