Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ciki a sima karikagyűrű?
Off: a 61 éves nagyanyámnak is van köves kísérőgyűrűje! Úgyhogy de, létezett csak az nem az eljegyzést jelentette.
On: Egyáltalán nem ciki. Én is sima aranygyűrűt szerettem volna, de a vőlegényemnek az nem tetszett. Szerinte sem "divatos" már. Egyébként meg nem kell hallgatni a károgókra. Neked tetszik? Vőlegénynek tetszik? Igen. És pont. Másnak nem kell tetszenie...
8-as vagyok. Ahogy az egyik válaszoló én is magyaráztam szimbólumot a két színbe. Olyat szeretnénk, aminek az egyik fele ilyen, a másik olyan. Számomra ez azt jelképezi, hogy két külön egyén, saját tulajdonságokkal is alkothat tökéletes egységet. A hullámvonal "értelmezése" is szimpatikus. :) Szerintem a szimbólum pont azért szimbólum, mert valaki egyszer belelátott valamit. Én, vagy más miért ne láthatna bele bármi mást? Szerintem nem ezen múlik.
Azon múlik, hogy azt a gyűrűt (legyen az bármilyen) szívesen hordja mind a két fél, mások véleményére pedig magasról tenni kell!! Aki károgni akar, az károg akkor is ha köves a gyűrűd, mert miért köves, vagy ha kétszínű, mert miért kétszínű? Teljesen mindegy, a rossz nyelv mindig talál indokot, ne foglalkozzatok velük!
Off: az én 69 éves nagymamámnak is van köves kísérő gyűrűje, hatalmas rubinnal a közepén. A nagyszüleim elváltak, de a nagymamám megőrizte a gyűrűt és tavaly, amikor a nagypapám meghalt, a nagyim nekem adta a gyűrűt, mint egy emléket, amit őrizzek én tovább.
8-as:) "hullámos" vagyok,nekem is kapásból vmi hasonló jelentés társult a ti kétszínű gyűrűitekhez,mikor leírtad,h ő arany,te meg fehér/ezüst..Sok boldogságot nektek is,és a kérdezőnek is:)
Úgy látszik egy rugóra jár az agyunk:D
Egyáltalán nem ciki, sőt nekem is az egyszerűbbek tetszenek. Nekem pl nem tetszenek az olyan karikagyűrűk, amik nagyon giccsesek. Én inkább a finom elegancia híve vagyok.
szerintem nekünk is egyszerű fehérarany karikagyűrűnk lesz. Az arany nem tetszik nekünk, azt még ráérünk később is hordai, még fiatalok vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!