Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ciki a sima karikagyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ciki a sima karikagyűrű?

Figyelt kérdés
Párommal kő és metszet nélküli gyűrűt vettünk, mert ez teszett, de olyan sokan megjegyzik hogy csak ennyi? Miért ez? Már nem Divat! Ti mit gondoltok erről? szerintem egyszerű és tökéletes, én nem agyűrűt, hanem a párom szeretem, nem hiszem, hogy ennek ilyen nagy jelentőséget kell tulajdonítani, szeretem sőtt nemis akár hogy szeretem a párom ezzel a gyűrűvel is!! kinek van még ilyen gyűrűje? "Nem a gyűrű teszi a menyasszonyt"
2014. jan. 1. 19:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem másoknak mi köze ahhoz, hogy ti hogy érzitek ezt jónak. Ne foglalkozz velük :) És sok boldogságot.
2014. jan. 1. 20:12
 12/23 A kérdező kommentje:
Igaz, ahogy én tiszteletben tartom más választását(mert ugye nem vagyunk egyformák) akkor az enyém is tartsák tiszteletben. Ez az egy dolog esik rosszul, hogy lenéznek emiatt...Pedig nem ez számít,a hogy fentebb is írtam. A kettőnk ízlése egy sima karikagyűrűben találkozott, ezek mi vagyunk, más pedig máshogy gondolta...Ez a természetes, csak sajnos sokak számára nem!
2014. jan. 1. 20:14
 13/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Boldogok vagyunk :) Nagyon :D
2014. jan. 1. 20:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Off: a 61 éves nagyanyámnak is van köves kísérőgyűrűje! Úgyhogy de, létezett csak az nem az eljegyzést jelentette.

On: Egyáltalán nem ciki. Én is sima aranygyűrűt szerettem volna, de a vőlegényemnek az nem tetszett. Szerinte sem "divatos" már. Egyébként meg nem kell hallgatni a károgókra. Neked tetszik? Vőlegénynek tetszik? Igen. És pont. Másnak nem kell tetszenie...

2014. jan. 1. 20:34
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok. Ahogy az egyik válaszoló én is magyaráztam szimbólumot a két színbe. Olyat szeretnénk, aminek az egyik fele ilyen, a másik olyan. Számomra ez azt jelképezi, hogy két külön egyén, saját tulajdonságokkal is alkothat tökéletes egységet. A hullámvonal "értelmezése" is szimpatikus. :) Szerintem a szimbólum pont azért szimbólum, mert valaki egyszer belelátott valamit. Én, vagy más miért ne láthatna bele bármi mást? Szerintem nem ezen múlik.

Azon múlik, hogy azt a gyűrűt (legyen az bármilyen) szívesen hordja mind a két fél, mások véleményére pedig magasról tenni kell!! Aki károgni akar, az károg akkor is ha köves a gyűrűd, mert miért köves, vagy ha kétszínű, mert miért kétszínű? Teljesen mindegy, a rossz nyelv mindig talál indokot, ne foglalkozzatok velük!

Off: az én 69 éves nagymamámnak is van köves kísérő gyűrűje, hatalmas rubinnal a közepén. A nagyszüleim elváltak, de a nagymamám megőrizte a gyűrűt és tavaly, amikor a nagypapám meghalt, a nagyim nekem adta a gyűrűt, mint egy emléket, amit őrizzek én tovább.

2014. jan. 1. 21:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

8-as:) "hullámos" vagyok,nekem is kapásból vmi hasonló jelentés társult a ti kétszínű gyűrűitekhez,mikor leírtad,h ő arany,te meg fehér/ezüst..Sok boldogságot nektek is,és a kérdezőnek is:)

Úgy látszik egy rugóra jár az agyunk:D

2014. jan. 1. 23:58
 17/23 A kérdező kommentje:
Nekem is tetszik a választásotok! Számotokra sok jelentése van, a két színű gyűrű is tetszik, mert abban tényleg mind a ketten benne vagytok! Köszönjük, mi is gratulálunk!
2014. jan. 2. 09:20
 18/23 anonim válasza:
78%
"Ősi szokás szerint a jegygyűrű egyszerű sima arany karikagyűrű. A karika, amelyiknek nincs se kezdete, se vége, az örékkévalóság jelképe, az arany a mindig változatlan értéket jelképezi, díszítés nélküli sima egyszerűsége pedig megóvja az idő és használat okozta károsodásoktól, és nincs kitéve a divat változásának sem. Az a modern szokás, hogy az egyszerű karikagyűrű helyett brillánsokkal ékített jegygyűrűt választanak, elvetendő; ezáltal elvész a gyűrű jelképes értéke. Éppígy elvész az a szép előjog, hogy az ország minden asszonya társadalmi különbség nélkül ugyanazt az egyszerű aranygyűrűt hordja. Ez a jelképes gyűrű a legértékesebb ajándék, amit az asszony életében kap és nem szabad, hogy elhomályosítsa, de nem is homályosíthatja el semmiféle brillánsgyűrű. Nincs szebb ékszer a fiatal lány ujján, mint az arany karikagyűrű, ami az esküvői szertartás alatt bal kezéről a jobbra vándorol át." Dr. Fritz Kahn - A szerelem iskolája
2014. jan. 2. 09:20
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem ciki, sőt nekem is az egyszerűbbek tetszenek. Nekem pl nem tetszenek az olyan karikagyűrűk, amik nagyon giccsesek. Én inkább a finom elegancia híve vagyok.

szerintem nekünk is egyszerű fehérarany karikagyűrűnk lesz. Az arany nem tetszik nekünk, azt még ráérünk később is hordai, még fiatalok vagyunk. :)

2014. jan. 2. 15:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Szintén sima karikagyűrűnk van (6 éve házasodtunk). Mást el sem tudtam volna képzelni.
2014. jan. 2. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!