Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A párom azt hiszi, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt hiszi, hogy én nem örülnék egy meglepetés lánykérésnek. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bő 3 éve vagyunk együtt, nem rég költöztünk össze. Most párom testvére fél év után megkérte a barátnője kezét és mikor a párom erről beszélt az anyjával, közölte, hogy én biztos nem örülnék egy meglepetés lánykérésnek, mert én nem vagyok olyan típus... Pedig nagyon örülnék neki, és szerintem már eléggé aktuális lenne... Beszéltünk már házasságról, gyerekekről, mindketten szeretnénk házasodni, igaz, hogy a családjaink miatt egy kicsit mindketten szeretnék rajta túlesni. Mármint olyan értelemben, hogy pl. az apja alkoholista, az én anyám meg kedélybeteg, szóval fogalmunk sincs, mire számíthatnánk az esküvőn.

Valamint egyszer (még a kapcsolatunk elején, amikor ez előjött) kijelentettem, hogy én szeretném, ha csak akkor jegyezne el, ha tényleg el akar venni, mert nem akarok évekig jegyben járni. Lehet, hogy ezért mondta, hogy nem örülnék egy olyan eljegyzésnek, mint amit a testvére csinált, hisz náluk sincs semmi konkrét, majd egyszer lesz esküvő...

Szóval hogyan kellene sugalmaznom, hogy én tulajdonképpen nem lennék megsértve, ha megkérne, mert szerintem már aktuális... Bár mostanában biztos nem fog megkérni, mert nem hiszem, hogy el szeretné terelni a bátyjáról a figyelmet, hisz a mi kapcsolatunkat így is mindenki komolyabban veszi a családból, mint az övékét.

2013. dec. 18. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem, mint mindenben, itt is a legjobb egyenesnek lenni. Egyszer, ha olyan a téma, akkor mondd meg, hogy ne vegye sürgetésnek, de majd ha úgy gondolja, hogy megkér, akkor ez legyen meglepetés, mert az milyen jó.

Engem pl. a hideg is kiráz az ilyen letérdelős, kövesgyűrűs lánykérésektől, szóval már mondtam is a barátomnak, hogy ha majd egyszer meg akarna kérni, akkor ne ilyen legyen.

2013. dec. 19. 14:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy a mi kapcsolatunkban ezt már nem lehetne úgy tálalni, hogy ne legyen sürgetés. Most költöztünk össze, a bátyja most jegyezte el a nőjét, a nyáron 2 barátja is megnősült... És, hát marhára aktuális lenne, ezt ő is tudja. Ha most elkezdek célozgatni bármilyen formában, az maga a megtestesült sürgetés, a "hol az én gyűrűm?" kategória. Sajnos ezt korábban kellett volna...
2013. dec. 19. 15:07
 13/14 anonim ***** válasza:

akkor itt az ideje egy beszélgetésnek. Persze ez már nem lesz olyan, amilyet szeretnél, de pl. nálunk ez úgy volt, hogy beszélgettünk róla, mik a terveink hosszú távon, és épp a 2 éves tervekről volt szó, mikor egyszerűen közöltem. 2 év múlva már nem szeretnék a barátnőd lenni. Ezzel le is zártuk akkor, meglátjuk.

Szóval ha valami ilyesmivel hozakodsz elő, akkor még lehet a meglepi a lánykérés.

2013. dec. 19. 22:32
 14/14 A kérdező kommentje:
Erről már beszéltünk. Nálunk 1, max 2 éves terven belül van a házasság és a gyerekgyártás megkezdése (tehát maga a próbálkozás elkezdése). Ezt a párom is tudja, teljesen egyetért vele.
2013. dec. 20. 08:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!