Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti örülnétek annak, ha titeket tavasszal Japánban a cseresznyevirágzáskor jegyezne el a párotok?
Figyelt kérdés
Valami gyönyörű helyen a cseresznyevirágok alatt. Persze semmi nyálas kommersz szöveg! Csak egész egyszerűen megkérné a kezed.2013. dec. 11. 14:30
21/35 anonim válasza:
Engem az eljegyzés meg ilyesmi hidegen hagy, de Japánban régóta szeretnék megnézni egy cseresznyevirágzást, szóval ha ezt valóra váltja, akkor akár hozzá is megyek :D
23/35 anonim válasza:
Azaz Lilike pasija. :DDD Az lemaradt.
24/35 anonim válasza:
Nem, kösz.
Egyrészt nem vonz Japán, másrészt cseresznyefa itthon is van. Ezentúl meg számomra az eljegyzés egy komoly döntés, és nem egy cicoma kifelé.
26/35 anonim válasza:
Nem, mert nem vonz Japán, nem mennék el oda.
A másik pedig hogy már eljegyzett :)
27/35 anonim válasza:
Nagyon nem, számomra tök giccses, és felesleges pénzkidobás, de ti tudjátok.
Akkor sokkal inkább az egyik túra alatt, vagy mondjuk egy erdei sétánknál, szerintem ezerszer romantikusabb. De mindenki más... mellesleg én nem a barátom "csaja" vagyok.
28/35 anonim válasza:
"mellesleg én nem a barátom "csaja" vagyok."
És? A kérdező sem a menyasszony-jelöltjére mondta, hanem rád és a többi lányra.. mellesleg.
29/35 anonim válasza:
Giccsesnek mondani a cseresznyevirágzást - elég otromba tévedés. Sokba kerül, de ne kotorásszunk már mások pénztárcájában, ha van, és ezt szeretné..
30/35 anonim válasza:
Igen, elég különleges leánykérési ötlet szerintem. :) Mondjuk nem érdekel túlzottan Japán, de akkor is örülnék neki. De ha nagyon szeretitek egymást és bárhogyan is kéred meg a kezét nagyon fog szerintem neki örülni, nem kell feltétlen Japánba elutazni emiatt. Meg szerintem a leánykérés nekem nem a helyszín függvénye, hanem a mód, ahogyan megkérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!