Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi veszi megának a saját eljegyzési gyűrűjét is vagy azt nekem kell megvennem később?
Kac,kac,kac....nem ez a szerencse,hanem az,hogy nem egy olyan primitív nőt vett el mint te!
Nálunk nincs főnök,ezt is félre értetted,de neked szerintem úgyis hiába magyaráznám.Ehhez kell egy bizonyos intelligencia,hogy megértsed.
Kedves kérdező a válaszoló csak a férfi - női szerepekre hívta fel a figyelmet, nem azt mondta, hogy a férje nem vesz részt a nevelésben.
a masztis hozzászóló pedig rém primitív, a válaszokra voltam kiváncsi, de nem erre számítottam...elég is volt
Most miért kell pálcát törni afölött, aki megkéri a pasiját?
Miért ne? Ez miért fáj nektek? Mindenkinek magánügye szerintem ez a dolog.
Lehet h az ő kapcsolatukba ez belefér, és sokkal jobban megvannak, mint azok akiknél ez fordítva történt.
Ismerek olyan fiút, aki félt megkérdezni a barátnőjét h legyen a felesége, nehogy visszautasítsák...és a csaj kérte meg az ő kezét. Tök boldog volt. És a mai napig boldogok.
És akkor mi van? jujjjjj! Ami nem hagyomány szerint történik az már sz@r? Gatulálok, hogy ti ennyiből képesek vagytok negatív következtetést levonni...pff. hányingerem van az ilyen maradi emberektől. És éppen azért tartunk ott ahol tartunk, mert a sok maradi nem képes felfogni ésszel bizonyos dolgokat....
EZek voltak akik az ipari-forradalomnál törtek-zúztak, hogy nem lesz munkájuk mert a gépek elveszik tőlük a munkalehetőséget, mostmeg már sírnának ha kézzel kéne mosniuk, meg nem lenne számítógép.
Pffff -.-
nem
a feleség az aki megkéri a kezed és ő az aki kiválasztja a gyűrűket kettőtöknek és őneki is kell fizetni elvégre te fogsz szenvedni a házasság alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!