Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz a névnapom és megtudakoltam a páromtól, hogy mi lesz a meglepim. Annyit mondott hogy citromsárga, ékszer és nem egy forgalmas helyen akarja átadni (vonatállomás), hanem otthon. Eljegyzés lesz vagy csak szerintem az?
Figyelt kérdés
Most lesz majd 2,5éve hogy együtt vagyunk.ő 20, én 17vagyok és már régebben beszéltük hogy jó lenne majd egyszer egy eljegyzés ,de várni kell, hogy biztosabb legyen a kapcsolatunk.Tegnap tudtam meg a meglepim és azóta nem férek a bőrömbe, ezekből a jelekből csakis eljegyzésre gondolok, szerintetek is vagy csak én vagyok ilyen ki álmodozó?2008. júl. 10. 20:24
51/74 A kérdező kommentje:
Jah azóta már 18 lettem, ő meg 21, csak hogy frissüljenek a dolgok :D
2009. ápr. 16. 05:48
52/74 anonim válasza:
Olvasgattam itten unalmamban, talán még benézel, és láthatod amit írok. Gratulálok nektek. :) Sok boldogságot! ;)
53/74 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :-)
2009. máj. 6. 15:01
54/74 A kérdező kommentje:
BOLDOG NÉVNAPOT NEKÜNK így 1 év elteltével is :)
2009. júl. 11. 11:41
55/74 anonim válasza:
hm.. péniszgyűrű :D
citromsárga eleve kizárja az eljegyzési gyűrűt :)
56/74 A kérdező kommentje:
2 év elteltével BOLDOG NÉVNAPOT NEKÜNK =)
2010. júl. 11. 08:37
57/74 anonim válasza:
Szia!
Idén 20 éves leszel... Mi újság?
gondoltam hátha követed még (láttam azért fél évente visszanézel)
csak olvasgattam a témában, remélem pozitív példa vagytok a pároddal.Ritka. Én is fiatalnak tartalak ehhez, vagyis én az lettem volna:P én nem is reménykedek benne, hogy a közeljövőben ilyen öröm ér.. pedig a hónapban lesz a szülinapom... (24.)bááár..majd felhozom, h 1 évvel házasság előtt kell, h megkérjen (elvileg úgy illik, igaz ma már nem számít, csak nekem--> azt vallom, aki megkér, az vegyen is el záros időn belül, ne hitegessen:))
Sztem ha egy kapcsolat amúgy ha megérett az eljegyzésre...vagy esküvőre...minden nő "álmodozóvá" válik...és így van jól...
58/74 A kérdező kommentje:
Szia! Februárban már betöltöttem a 20-at :). És még nem volt esküvő, de idán vesszük meg a közös gyűrűket. Már egy fél éve én is dolgozom, így majd a közeljövőben tudok letenni pénzt és talán össze tudunk költözni. Remélem majd neked is sikerül a lánykérés :D
2011. máj. 3. 17:18
60/74 A kérdező kommentje:
Hat nem 5ev utan szakitottunk elmult a szerelem...ugy latszik csak diaklamour volt :( oiden hazasodott meg nekem pedig 1eves lett a fiam egy honapja ;)
2014. dec. 3. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!