Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz a névnapom és megtudakoltam a páromtól, hogy
mi lesz a meglepim. Annyit mondott hogy citromsárga,
ékszer és nem egy forgalmas helyen akarja átadni
(vonatállomás), hanem otthon. Eljegyzés lesz vagy csak
szerintem az?
Hát szerintem már 11edikén megtudta,és nem eljegyzési gyűrű lett, ezért nem mondta el...Nem akar szégyenkezni,és a namegmondtamokat sem akarja....azért ez nem tisztességes.
2008. júl. 20. 12:16
Hát szerintem ma már hétfő van :-)
2008. júl. 21. 09:54
33/74 A kérdező kommentje:
Ma értem haza így csak ma tudok írni. A sok bunkó ember meg kopjon le és kész,nem kötelező mindenkinek írnia, főleg aki rossz lelkű. Akik gondoltak RÁM szólok, hogy szerdán megkérte a kezemet a párom,tehát jól gondoltam hogy ez lesz :D.Aki csak rosszmájú annak mi keresni valója van itt?Normális emberekből kevés van.Kedves válaszoló aki mindig kivágta a mondataimat,miért feltűősködsz?Ha végig olvastad volna az egészet akkor tudtad volna hogy nem 11én kapom meg az ajándékot heheheh:D. Azok akik kiváncsiak voltak mint én, üzenem hogy köszi hogy ti is drukkoltatok.Sok puszi Nektek :D
de jó!gratula!sok boldogságot!
2008. júl. 21. 21:54
Gratulálok!! Amúgy hogy lehet citromsárga??:D
2008. júl. 22. 09:09
Gratulálok én is! Már azt hittem nem írsz majd!
Köszönöm, hogy megírtad! :)
Sok boldogságot!
2008. júl. 22. 16:10
37/74 A kérdező kommentje:
Én mondtam hogy majd írok amilyen gyorsan csak tudok és betartom mindig a szavam:). Köszi a gratulációkat.Jah és citromsárgát csak azért mondott mert az arany színe sárga és fehéraranyat kaptam.Mostmár még boldogabb vagyok vele! Üdv Nektek
Szia! Hát gratulálok. bár én korainak tartom 17 évesen menyasszonynak lenni. Nem félsz,hogy túl hamar elkötelezted magad? S gondolkodtál már azon amiket egy korábbi válaszomban feltettetem? Ide másolom.
Egyébként hogy képzeled el ha eljegyez meddig lesztek jegyesek? Mikor házasodtok össze? Tanulni fogsz még? Vagy dolgozol valahol? Mikor szülöd neki az elsőt?
Ezek már eszedbe jutottak? Mert ez egy ennyire komoly dolog. Ugyanis onnantól már felelősség is jár.
Én magamból indulok ki és tudom szerettem volna ha ennnyi idósen eljegyeznek. de nem bánom,hogy nem így történt. Aztán meg megismertem 10 évvel később a mostani férjem és gyermekeink apját. Szóval akkor nekem korai lett volna. Te hogy képzeled el az életed ezek után? Pl. mikor lenne az esküvő? Jó tudom szombaton:))) De tanulsz még és ha már dolgozol akkor vagy majd lesz valami és tartson el a párod ha nem lesz meló, vagy amíg mondjuk elvégzel egy fősulit vagy ilyesmi? Nem akarok ítélkezni csak kíváncsi vagyok rá te hogyan gondolkodol ezekről a dolgokról.
2008. júl. 23. 09:25
39/74 A kérdező kommentje:
1év múlva összeköltözünk,ugyanis most fogom kezdeni a 4et és mad egy másik városban fogok továbbtanulni.4éven belül még nem lesz semmi,se gyerek,se esküvő,majd ha lesz már saját lakásunk,mert nem jó ha egy baab egy albérletben jön világra ,mert miért nyomorogjon???KEll egy biztos anyagi háttér.Én nem egy cigány vok,nem azért most kérte meg a kezem ,mert terhes vok,csak aki ismer minket az tudja ,hogy menyire szeretjük egymást és egyikőnknek sem jo ha külön vagyunk.Mikor elsőnek találkoztunk (most lesz 3éve szept-ben) akkor enm gondoltuk mi sem h ilyen komoly lesz ez.Volt már hogy szakítottunk de utána megint együtt voltunk és ez szerelem első látásra.Nem tudok többet írni, hiába írom ,ugysem ismertek minket ,ezért ne is ítélkezzettek, hogy "túl korai,túl fiatal vok". Szeretjük egymást,a kor nem számít.Szeretném már lezárni ezt a kérdést.Többet nem írok már ide.LEgyetek jók.Már elegem van ,hogy nem lehet cska egyszerűen annyit írni, hogy gratula,vagy akkor azt se írja,de nem kell itt a sok kérdés: Mitfogsz csinálni, mikor szülök... Nah viszlát!!!MÉg egyszer köszi akik normálisak voltak és drukkoltak.Puszi
Bocs ha megbántottalak. Nem állt szándékomban. S mint mondtam nem ítéllek el sem. Lényeg én úgy érzem fiatal vagy. De a te életed és te illetve ti érzitek, tudjátok hogyan szeretnétek leélni. Írtam ez komoly döntés és minden tiszteletem a tiéd. Kívánom a legjobbakat és azt,hogy majd amikor kimondod a boldogítót az tényleg örökké szóljon.
Az pedig ne érdekeljen,hogy vannak ilyen meg olyan lányok, emberek... és gondolnak ezt azt...
Csak azért kérdeztem ezeket, mert úgy véltem komoly dolog és kíváncsi voltam hogyan gondolkodik egy mai komoly lány. Ha lehetett volna mindezt privát teszem meg és talán szívesebben fogadod.
Sok boldogságot!!!!
2008. júl. 23. 14:18
Kapcsolódó kérdések: