Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap lesz a névnapom és megtudakoltam a páromtól, hogy mi lesz a meglepim. Annyit mondott hogy citromsárga, ékszer és nem egy forgalmas helyen akarja átadni (vonatállomás), hanem otthon. Eljegyzés lesz vagy csak szerintem az?
Figyelt kérdés
Most lesz majd 2,5éve hogy együtt vagyunk.ő 20, én 17vagyok és már régebben beszéltük hogy jó lenne majd egyszer egy eljegyzés ,de várni kell, hogy biztosabb legyen a kapcsolatunk.Tegnap tudtam meg a meglepim és azóta nem férek a bőrömbe, ezekből a jelekből csakis eljegyzésre gondolok, szerintetek is vagy csak én vagyok ilyen ki álmodozó?2008. júl. 10. 20:24
11/74 A kérdező kommentje:
Boldog névnapot Neked és Nekem is!!! :)
2008. júl. 11. 07:41
13/74 anonim válasza:
Szia!
Sok Boldog Névnapot kívánok! Írd majd meg, hogy végül mit kaptál!
Köszi!
14/74 anonim válasza:
Persze,hogy gyerekesen vislekedik hisz még ott a tojáshéj a fenekén. Hiába kamasz még nem ifjú felnőtt.
15/74 A kérdező kommentje:
Neked nem kellett volna ide írnod, mert nem okoskodni kell, bunkók ne írjanak Tojáshéjas vagy tee.Ha nem tudsz normálisan írni akkor nem kell,nem kiváncsi senki sem a hülye válaszodra.pá
2008. júl. 11. 17:03
17/74 anonim válasza:
mit kaptál? kíváncsi vagyok. :)
18/74 anonim válasza:
Mondjuk nekem volt már pár eljegyzésem, de azokat mind felbontottam, mert fiatalnak éreztem magam. 18 évesen jegyeztek el először egy aranygyűrűvel és a gyűrűt ma már csak hétköznapi gyűrűként hordom. Most 23 évesen szintén eljegyeztek, de már nem érzem magam annyira fiatalnak :-), sokkal megfontoltabb lettem az első óta, bátrabban vágok bele. Az igaz, hogy nem a nagy Ő-höz megyek hozzá, de nem bánom, hogyha ezzel egy másik embernek okozok örömet és boldogságot.
19/74 A kérdező kommentje:
Mennyi kis kíváncsi ember van itt :) majd szerdán tudom meg a meglepim,mert dolgozik a párom és nem jött haza,addig izguljatok :P
2008. júl. 12. 18:16
20/74 anonim válasza:
Akkor addig te is csak találgatsz és izgulsz. S mi van ha csak még egy sima gyűrű, vagy épp karika fülbevaló? Azért ne éld bele magad annyira. Egyébként hogy képzeled el ha eljegyez meddig lesztek jegyesek? Mikor házasodtok össze? Tanulni fogsz még? Vagy dolgozol valahol? Mikor szülöd neki az elsőt?
Ezek már eszedbe jutottak? Mert ez egy annyire komoly dolog. Ugyanis onnantól már felelősség is jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!