Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Csajok szerintetek szép a gyűrűm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek szép a gyűrűm?

Figyelt kérdés

Igazából majd elmondom miért kérdezem!

[link]

2013. nov. 10. 23:36
1 2 3
 11/24 Je Veux ***** válasza:
100%
Én az egy köves, egyszerű, szolid gyűrűket szeretem, de ez a fajta nem a kedvencem. LEhet jobban tetszene egyébként, ha látnám is rendesen.
2013. nov. 11. 08:18
 12/24 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen nagyon kiàllósak amivel üveget lehetne vàgni nem tetszenek
2013. nov. 11. 09:11
 13/24 anonim ***** válasza:
Na elmondod, hogy miért kerdezted?
2013. nov. 11. 09:12
 14/24 anonim ***** válasza:

Bocsi, de nekem nem tetszik. Nem szeretem a sárga aranyat, fehérarany-párti vagyok.

27/n

2013. nov. 11. 09:16
 15/24 anonim ***** válasza:
37%
Egy tök átlagos gyűrű egy csúnya kézen. Besárgult, elhanyagolt, körmök, blöeee...
2013. nov. 11. 10:54
 16/24 anonim ***** válasza:
73%
Nekem tetszene, csak nem szeretem a sárga aranyat. :) Azzal meg ne törődj, hogy mások a kezedet és a körmödet szidják, nem újdonság, hogy itt a gyakorin nem tudnak a kérdésre figyelni. :D Ráadásul van, akinek egyszerűen genetikailag nem szépek a körmei, gyengék, bármit csinál velük sárgák, a kezén meg csúnya a bőr és görbék az ujjai.. :D Most akinek nincs olyan keze, mint egy kézmodellnek, az vágja is le tőből és ne menjen férjhez, mert úgysem hordhatja a gyűrűt? :D
2013. nov. 11. 10:59
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Máskor a gyurure fokuszalj es ne az ujjad vegere ha fotozol mert igy sok nem larszik a gyurudbol. Nekem a feherarany jobban tetszik, szerintem ez egy klasszikus gyuru ami kombinalhato mas ekszerekkel is. De miert kerdezed? Neked nem tetszik vagy nem ilyenre szamitottal?
2013. nov. 11. 11:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Az alapján ami látszik belőle, szerintem nem szép.
2013. nov. 11. 12:50
 19/24 anonim ***** válasza:
68%
sejtem milyen lehet, nekem tetszene. Egyszerű és szép :) de tényleg jobb lenne egy jó kép.
2013. nov. 11. 16:24
 20/24 anonim válasza:
szia. nekem is hasonló gyűrűm van, és nekem nagyon tetszik. szerintem nem azt kell nézni, hogy kit milyen gyűrűvel jegyeztek el, hanem azt, hogy eljegyezték, hogy fontos valakinek aki később elszeretné venni feleségül, hogy vele éllje le az életét. amugy gratulálok :)
2013. nov. 12. 05:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!