Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szerintetek szép a gyűrűm?
2013. nov. 10. 23:36
1/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, régen volt ez divat azt hiszem, nagymamámnak van ilyen, egyszer nekem is akarta adni, de mondtam, hogy köszi, nem kell. Se a köves, se a sárga arany nem tetszik nekem. A kettő együtt meg különösen nem.
3/24 anonim válasza:
Nekem is van ilyen 3 is. Szép, átlagos.
4/24 anonim válasza:
nagyon rossz a kép minősége, így nem sokat lehet mondani a gyűrűről.
5/24 anonim válasza:
A gyűrű átlagos, a körmeid viszont nagyon ápolatlanok...
6/24 anonim válasza:
Se a gyűrű, se a körmeid nem tetszenek.
7/24 anonim válasza:
vagy tanulj meg fotózni, vagy vegyél egy normális fényképezőgépet, mert ezen a képen épp csak a lényeg nem látszik.
8/24 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ,de nyilván ha életem párjától kapnék ilyet ,akkor a legszebbnek látnám . :-)
10/24 anonim válasza:
Mondjuk egy ápolt kézen, ápolt körmökkel szebben mutatna bármilyen gyűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!